Átigazolás Center - az utolsó roham

Jose Mourinho négy új igazolást szeretett volna a nyáron. Ebbõl három már a klub kötelékében van. Vajon meglesz a negyedik?


Augusztus 21.

 

Andreas Pereira - a Valencia elnöke állítólag Angliába utazott annak érdekében, hogy megállapodjon a Uniteddel a fiatal középpályás megszerzésérõl. A hírek szerint létre is jöhet az üzlet úgy, hogy egy évre kölcsönadja Pereirát a manchesteri klub úgy, hogy nem lesz opciós joga a spanyoloknak a játékos megvásárlására. (Sun)

 

Zlatan Ibrahimovic - több lapban is megjelent már a hír, mely szerint a Vörös Ördögök már a héten új szerzõdést adhatnak a svéd klasszisnak. (ESPN)

 

Marcus McGuane - a United figyeli az Arsenal 18 éves csodagyerekét, aki bár még nem játszott a felnõttek között, májusban már a nagyokkal edzett. A 18 éves középpályást a Juventus, a Napoli és a Manchester City is kinézte magának. (Independent)

 

 

Ivan Perisic - Luciano Spalletti, az Inter edzõje biztos abban, hogy a horvát játékos marad klubjánál és nem igazol a Unitedhez. 

 

Sergi Roberto - azután, hogy szóba hozták a Vörös Ördögökkel és a Chelsea-vel is, a Barca játékosa kijelentette, nem kívánja elhagyni jelenlegi klubját.

 

Julian Draxler - a PSG kész megválni a januárban leigazolt szélsõjétõl, miután brutális összegért megszerezte Neymart. A német játékost állítólag 32 millió font ellenében viheti is, aki szeretné és a hírek szerint az Arsenal és a Liverpool mellett a United is leigazolná a 17 francia élvonalbeli meccsen 4 gólig és 2 gólpasszig jutó labdarúgót. (MEN)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!