Hírek sérülésfronton a derbi előtt

José Mourinho megerősítette, a hétvégi Manchester City elleni városi derbire visszatérhet a Manchester Unitedben a sérüléssel bajlódó Nemanja Matic.


A szerb középpályás kihagyta a kedd esti, CSZKA Moszkva ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, amellyel a Vörös Ördögök bebiztosították első helyen való továbbjutásukat a tavaszi kieséses szakaszba, de mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján a portugál menedzser közölte, Matic "továbbra is sérült, vasárnap azonban biztosan játszani fog".

 

Maticot november 28-án, a Watford ellen 4-2-re megnyert bajnoki második félidejében kellett lecserélni, amely kapcsán Mourinho később megerősítette, játékosának izomsérülése van, múlt szombaton azonban mégis végigjátszotta az Arsenal ellen idegenben 3-1-re megnyert rangadót.

 

Most arra lehet számítani, hogy véglegesen visszatérhet a csapat középpályájára, amelyről hiányozni fog eltiltás miatt Paul Pogba, aki a vasárnapi szuper rangadón kezdi el letölteni három mérkőzéses büntetését.

 

Azt követően, hogy csapata biztosítani tudta tagságát Európa 16 legjobb csapata között, Mourinho további információkkal szolgált a felnőtt keret többi tagjával kapcsolatban is.

 

 

Az 54 éves szakember megerősítette, Zlatan Ibrahimovicnak, aki súlyos térdszalag szakadásból való rehabilitációjának folytatásaként kimaradt a legutóbbi két meccsnapi keretből, "nagy esélye" van arra, hogy a City ellen szerephez jusson.

 

Eközben Phil Jones és Marouane Fellaini is "esélyes" arra, hogy a hétvégén valamilyen formában számítson rájuk a menedzser. Eric Bailly azonban, aki legutóbb november 5-én, a Chelsea ellen léphetett csak pályára, továbbra sem bevethető, ahogyan Michael Carrick sem.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 16. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!