Korai csapathírek a Swansea meccs előtt

A Manchester United szombaton délután hosszú hetek után ismételten a Premier League-ben lesz érdekelt, amikor a kiesés ellen menekülő Swansea City látogat majd az Old Traffordra.


Mivel a Vörös Ördögök játékoskeretének jelentős része érdekelt volt hazája válogatottjában az elmúlt napokban, ezért valós félelem lehet, hogy egyesek sérüléssel vagy nem megfelelő erőnléti állapotban térnek vissza a barátságos mérkőzéseket követően.

 

Scott McTominay kikerült Skócia válogatott keretéből azt követően, hogy Costa Rica ellen bemutatkozhatott felnőtt szinten, a Magyarország ellen 1-0-ra megnyert mérkőzést így kihagyni kényszerült. Sergio Romerot le kellett cserélni Argentína súlyos, 6-1-es Spanyolország elleni veresége alkalmával, miután ütközött Diego Costával a hispánok vezetőgóljának megszerzése közben. 

 

Marcos Rojo végigjátszotta a Wanda Metropolitanoban megrendezett találkozót, amely az első pályára lépésre volt a február 3-i Huddersfield Town elleni bajnoki óta, amely értelmében a hétvégén is számíthat majd rá José Mourinho. Ander Herrera ismét egészséges és játékra alkalmasnak ítéli meg erőnléti állapotát sérülését követően. Valószínűleg ugyanez nem igaz Phil Jonesra, aki egy sérülés miatt nem kaphatott meghívót az angol válogatott keretébe.

 

 

Paul Pogba egy első félidőben elszenvedett szabálytalanságot követően még sántikált az Oroszország elleni barátságos mérkőzésen, majd a szünet után parádés szabadrúgásgólt szerzett és végigjátszotta a mérkőzést. Ashley Young esetében szintén úgy tűnt, hogy térdsérülést szenvedett az angol válogatott Olaszország elleni, 1-1-re végződött mérkőzésének végén, de látszólag nem zavarta a problémája. Remélhetőleg mindketten munkára tudnak jelentkezni, amikor visszatérnek az Aon Training Complexbe.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Swansea Cty

Premier League 32. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!