Juventus - Martial - Tottenham

A Gazzetta dello Sport szombati száma egy terjedelmes cikkben számolt be egy lehetséges üzletről a Manchester United és a Juventus között, ami Anthony Martialt és a Tottenhamet is érinti.


A francia játékost már azelőtt is rendszeresen szóba hozták a londoni csapattal, mielőtt az AS Monacótól az Old Traffordra igazolt volna és úgy tűnik, hogy a Tottenham ismét komolyan érdeklődik.

 

A Gazzetta a Juventustól szerezte az információt, és azt állítják, hogy Mauricio Pochettino szívesen látná a csapatában Martialt, főleg most, hogy az argentin edző hosszabbított a Spursszel, és komoly összeg áll a rendelkezésére a nyár folyamán.

 

 

Ez a feltételezés egyre nagyobb teret nyer az európai médiában, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy Pochettino nem írta volna alá az új szerződését, ha nem biztosítottak volna számára egy jelentős összeget, amivel harcba szállhat az átigazolási piacon. Ezt a szituációt már számtalanszor lehetett látni a futball világában, így a spekuláció nem alaptalan, a Martiallal kapcsolatos hírek viszont már olyan rég óta keringésben vannak, hogy itt valami egészen másról van szó.

 

Az olasz újság szerint Pochettino "több milliót" is költhet, és úgy tudják, hogy a Spurs "komoly riválisa" lesz a Juvénak, a játékos aláírásáért folyó harcban.

 

Ha a torinói klub megpróbálja megvenni Martialt, akkor azt valószínűleg nem közvetlenül a piac nyitása után tennék meg, úgyhogy ha a Tottenham gyorsan szeretné nyélbe ütni az üzletet, valószínűleg könnyebb dolguk lenne.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!