Hivatalos: Grant a United játékosa

A Manchester United leigazolta a Stoke City veterán kapusát.


A Sky Sports a tegnapi napon megerősítette a hírt, hogy a Vörös Ördögök érdeklődnek Lee Grant iránt, a mai napon pedig a klub hivatalosan is bejelentette a 35 éves játékos érkezését, aki két éves szerződést kötött a Uniteddel.

 

Grant a ManUtd.com-nak adott interjújában a következőket mondta: "A Manchester Unitedbe való igazolás számomra egy álom volt, amióta az eszemet tudom. Ez egy olyan lehetőség, melyet nem szabad elszalasztani, és nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek a történelmi klubnak."

 

"Eddigi karrierem minden pillanatát élveztem és készen állok, hogy tovább folytassam a tanulást és a fejlődést a labdarúgás legjobb játékosai között. Emellett azonban kamatoztatni szeretném a tapasztalatomat, hogy mindenben segíthessem a csapatot."

 

 

"Hatalmas köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik a közelemben vannak és támogattak az eddigi utam során. Alig várom már, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és, hogy minden tudásommal segítsem a klubot a következő szezonban."

 

Grant 2017-ben a Derby County-tól érkezett a Stoke City csapatába, ahol 30 alkalommal lépett pályára az elmúlt idényben, melyek közül csupán 3 volt a Premier League-ben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!