Tuanzebe Guinness-rekordot döntött

A Manchester United játékosa elmondhatja magáról, hogy Guinness-rekorder lett az idei túrán.


A 20 éves Axel Tuanzebe jelenleg az USA-ban tartózkodik a csapattal, ahol a felkészülési túrán vesz részt. Állítólag nagyon szeretne bekerülni a Vörös Ördögök csapatába a következő idényben, miután az elmúlt szezont az Aston Villánál töltötte kölcsönben.

 

Július 20-ig azonban még nem lépnek pályára a fiúk, de azon kívül Tuanzebe már letett a névjegyét az amerikai kontinensen, ugyanis világrekordot döntött.

 

Ez azonban nem kapcsolódik a labdarúgáshoz, hiszen egy Hungry Hippos nevű játékban ért el Guinness-rekordot jelentő időt. Ez egy klasszikus család-játék, melynek célja, hogy előbb kell megetetni Hippót, a játék vízilót, mint az ellenfeleknek.

 

 

A sokoldalú védő a saját Instragram-oldalán posztolt képet a díj átvételéről. A képen szerepel Adam Brown döntőbíró is, valamint az edzői stáb néhány tagja is részt vett az eseményen, akik videót is töltöttek fel, ahogy skandálják az angol játékos nevét.

 

A csapat néhány tagja is megpróbálta megdönteni a rekordot, azonban az angol védőnek sikerült csak ezt megtennie, akinek Andreas Pereira és RoShaun Williams is gratulált a közösségi médián keresztül.

 

 

A Guinness-rekordról hivatalos videó még nem látható, de hamarosan az is felkerül az internetre.

 

A döntőbíró, Adam Brown a következőket mondta:

 

"Nagyszerű napot töltöttünk el a Manchester United néhány játékosával, akik közül sokan megpróbálták megdönteni a Guinness-rekordot."

 

"Axel Tuanzebe mondhatja magát igazi győztesnek a nap végén, ugyanis sikerült megdöntenie a Hungry Hippos világrekordját, hisz 17,36 másodperc alatt etette meg Hippót, ezzel legyőzve csapattársait."

 


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!