Scholes: Vezérekre van szükség

Paul Scholes véleménye szerint hiányoznak a vezéregyéniségek a Manchester United keretéből, ráadásul a csapatkapitány, Paul Pogba nem kiegyensúlyozott.


A United vasárnap 3-2-es vereséget szenvedett a Brighton otthonában és többen megkérdőjelezték a manchesteri játékosok eltökéltségét.

 

A találkozót követően Pogba beismerte csapata rossz hozzáállását, Scholes pedig megkérdőjelezte, hogy a világbajnoki címet nyerő középpályás vajon a megfelelő ember arra, hogy viselje a karszalagot.

 

"Kevés vezér van a keretben, ezért gondolhattuk azt, hogy Paul Pogba lehet az ideális jelölt, de ma nem volt az. Újabb igen gyenge meccsen van túl. Nagyon kiegyensúlyozatlan" - mondta Scholes az Optus Sportnak.

 

 

Scholes arra is kitért, hogy szerinte Anthony Martial pocsék teljesítménye is részben azzal magyarázható, hogy Pogba nem ad támogatást a középpályáról a támadóknak.

 

"Lukaku képes meccset nyerni. Martial is képes erre. De az első félidőben egy labdát kapott a bal szélen. Akkor túl is lépett a jobb bekken. Nem emlékszem, kapott volna máskor labdát. United középpályásként az a dolgod, hogy labdákat adj azoknak a csapattársaknak, akik leginkább gondot tudnak okozni az ellenfélnek."

 

"De a Man United középpályásai ezt soha nem tudták megtenni, nem tudtak labdát adni Lukakunak, nem tudtak labdát adni Martialnak és nem tudtak labdát adni Rashfordnak sem, miután beállt."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!