Raiola beszólt Scholes-nak

Mino Raiola, Paul Pogba játékosügynöke visszavágott Paul Scholes-nak, amiért a korábbi játékos kritizálta a Manchester United sztárját.


Az ügynök a közösségi médián keresztül reagált, miután Scholes azt nyilatkozta, nem biztos abban, hogy Pogba a megfelelő a csapatkapitányi posztra. Ráadásul a francia középpályás teljesítménye sem győzte meg a korábbi klasszist.

 

"Kevés vezéregyéniség van a keretben, ezért gondoltuk azt, hogy Pogba ideális jelölt lesz arra, hogy vezér legyen, de nem volt az. Egy újabb pocsék meccset játszott. Nagyon kiegyensúlyozatlan" - nyilatkozta Scholesy az Optus Sportnak.

 

Erre Raiola - aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2016-ban visszaigazoljon Pogba a Juventus-tól - így reagált: "Néhány embernek meg kell szólalnia, hisz attól tart, elfelejtették őt."

 

"Paul Scholes akkor sem ismerné fel a vezetőt, ha Sir Winston Churchill állna előtte. Paul Scholes-nak sportigazgatónak kellene lennie, hogy tanácsot adjon Woodwardnak Pogba eladásával kapcsolatban. Lenne néhány álmatlan éjszaka, mire új klubot találna neki."

 

 

Pogba saját teljesítményét is kritizálta a Brighton elleni 2-3 után hétvégén, mondván hozzáállása nem volt megfelelő.

 

"Először is, sokkal jobban kellett volna játszanom, kevesebb hibával és sokkal jobban kézben tartva a meccset. Ez mindannyiunktól egy rossz teljesítmény volt. Nem helyes, hogy pontokat hullajtottunk."

 

"A következő mérkőzésre fel kell ébredj, határozottan nem úgy kell majd játszani, mint ahogy tettük."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!