Átigazolási Center - Utolsó nap

Bár a Manchester Unitedhez minden bizonnyal nem érkezik új játékos a téli átigazolási időszak utolsó óráiban, távozók lehetnek. Ebben a cikkben igyekszünk friss hírekkel szolgálni nem csak a klubbal, hanem a PL-csapatoknál történtekkel is.


20:33 - Nincs vége a kölcsönadásoknak, a következő Callum Whelan lehet, aki a Port Vale csapatához kerülhet.

 

20:08 - Joel Castro Pereira is kölcsönbe került, ő Belgiumban folytatja, a Kortrijk együttesénél.

 

19:48 - Zak Dearnley az Oldham Athletic csapatánál szerepel majd, ahol kölcsönszerződéssel játszik a szezon hátralévő részében.

 

19:46 - Tom Sang az AFC Fylde csapatához került kölcsönben a szezon végéig.

 

17:44 - Ole Gunnar Solskjaer és David Gill találkozott ma. Vajon miről, vagy kiről beszélgethettek?

 

 

12:06 - Matty Willock kölcsönben a Crawley Townhoz került. A szerződés a szezon végéig szól.

 

11:54 - A Sky Sports úgy tudja, a Vörös Ördögök leghamarabb a nyáron próbálják meg leigazolni Európa egyik legígéretesebb támadóját, Steven Bergwijnt.

 

11:51 - Egyes hírek szerint Fellaini átesett az orvosi vizsgálaton és hamarosan hivatalossá válik az átigazolása.

 

10:00 - Az utolsó napok igazolásai: Wayne Rooney (2004), Dimitar Berbatov (2008), Marouane Fellaini (2013), Daley Blind (2014), Radamel Falcao (2014), Anthony Martial (2015). Ha rangsorolni kellene őket, milyen sorrendet állítanátok össze?

 

9:21 - még mindig Carringtonban edz Giuseppe Rossi. Vajon sikerül csapatot találnia a korábbi manchesteri csatárnak? Elég kicsi az esély rá. Bár korábban Solskjaer méltatta a csatár edzésen tett munkáját, elmondta, a Vörös Ördögök nem fogják leigazolni a 31 éves olaszt.

 

8:37 - A Real Madrid kiszemelte magának Marcus Rashfordot, akiért 100 millió fontot fizetne a királyi gárda. Minden bizonnyal nyáron próbálnák megszerezni az angol csatárt, remélve, hogy Rashy addig nem írja alá új szerződését.

 

8:16 - Egykori manchesteri kedvenc, Javier 'Chicharito' Hernandez jelenleg a West Ham United játékosa, ám kiszemelte őt a Valencia. A spanyolok 7 millió fontot ajánlottak a mexikói csatárért, ám a londoniak visszautasították azt.

 

 

8:05 - Érdekesség, hogy 2015 óta nem igazolt a klub ezen a napon játékost. Legutóbb Anthony Martialt szerezte meg a United egy igazolási ablak végső óráiban. Egyes hírek szerint a francia játékos új szerződést írt alá, amelyet a mai napon jelenthet be a klub.

 

8:00 -  A távozók között a legnagyobb név Marouane Fellaini lehet, akit Kínából kerestek meg és akit a klub el is engedne. A belga mellett még Joel Castro Pereira, Demetri Mitchell is távozhat ezen a napon, de ők valószínűleg csak kölcsönbe kerülhetnek.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!