Jó hírek a Leicester elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer a Leicester elleni bajnoki előtt adott friss információkat a keretről.


Az ideiglenesen kinevezett menedzser bízik abban, hogy Paul Pogba és Anthony Martial is képes lesz játszani vasárnap. Pogba még a Burnley ellen 2-2 során kapott egy rúgást, míg Martial nem is játszott azon a találkozón, mert előtte egy edzésen sérült le.

 

"Nem hiszem, hogy Paulnak komoly gondjai lennének. Anthony egy kis rehabilitációs munkát végzett, megpróbál ma egy edzést, szóval úgy képzelem, elérhető lehet. Tegnap boldognak tűnt" - nyilatkozta Solskjaer.

 

Marcos Rojo továbbra sem bevethető, de Chris Smalling már elég jól volt ahhoz, hogy kedden a kispadon kapjon helyet azután, hogy lábujja sérült meg korábban.

 

Ander Herrera és a korábban a Leicesternél kölcsönben játszó Jesse Lingard visszakerülhet a kezdőcsapatba, de Ole számára rengeteg lehetőség áll rendelkezésre vasárnap, amikor is kellemes érzésekkel léphetnek pályára a Vörös Ördögök, akik a legutóbbi bajnoki utolsó perceiben elért döntetlen révén továbbra is veretlenek a norvég irányítása alatt.

 

 

"Néztem szerdán a meccsüket a Pool ellen, az egész csapat tele volt energiával és sebességgel" - folytatta Solskjaer. "Remekül védekeztek, visszahúzódtak és védekeztek, nehéz őket feltörni, miközben elöl Vardy, Gray, Maddison és Albrighton révén komoly tempóra képesek."

 

"A Leicester legyőzte a Chelsea-t korábban. Komoly kihívás lesz, de szeretjük a nehéz feladatokat."

 

A Leicester, mely nélkülözni kénytelen Daniel Amartey-t, akinek eltört a bokája, egy igen érdekes igazolást hajtott végre az utolsó napon. A Rókák megszerezték kölcsönben a Monacotól Youri Tielemanst, aki kiválóan teljesített 2017-ben, még az Anderlecht színeiben a United ellen az EL-ben. A klub Adrien Silvát adta a hercegség csapatának, míg Andy King a Derby County-hoz került kölcsönbe.

 

A Liverpool elleni 1-1-en Harry Maguire szerezte a City gólját, aki mellett az egykori manchesteri, Jonny Evans volt a védelem szívében. Az az eredmény is azt mutatja, mekkora ereje van a Leicesternek, különösen a liga legjobb csapatai ellen.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!