Ole szívesen látná Scholest a csapatnál

Az egykori United középpályás néhány napja lemondott az Oldham edzői posztjáról, Solskjaer pedig szívesen látná őt a csapatnál.


Paul Scholes csütörtökön mondott le az Oldham menedzseri posztjáról, amelyet 31 napig, azaz 7 meccs erejéig töltött be. A sztori külön érdekessége, hogy a lemondását a WhatsApp nevű alkalmazáson keresztül kézbesítette a klub elnökének, Abdallah Lemsagamnak.

 

A legendás középpályás az elmúlt időszakban rendre kritizálta a Manchester United menedzserét, Jose Mourinhót a médián keresztül, mivel TV-s szakértőként dolgozott a visszavonulása óta.

 

Annak ellenére, hogy Solskjaernak már megvan a maga stábja, Mike Phelannel az élen, a jelenlegi menedzser mégis szívesen látná Scholest újra Carringtonban.

 

Solskjaer a szombati, Wolves elleni FA-kupa meccs előtt a következőket nyilatkozta: "Valószínűleg megvan az oka, hogy miért lépett ki. Azóta írtam neki üzenetet."

 

"Őt kell megkérdeznetek, hogy mi is történt. Elhívtam, hogy ha szeretne róla beszélni."

 

 

A Vörös Ördögök jelenlegi menedzsere amióta átvette a csapatot csupán két mérkőzést veszített, és jelenleg is harcban van az FA-kupáért, a Bajnokok Ligájáért és a bajnokság legjobb négy közé jutásáért.

 

A menedzser reményei szerint a nemzetközi mérkőzések jót fognak tenni a számára, hiszen egy kis időt a családjával tölthet, amely felöltődést jelenthet a számára.

 

"Néhány napra hazautazhatok, vagy esetleg máshova a családommal, remélhetőleg."

 

"A jelenleg sérült játékosok keményen kell, hogy edzenek, hiszen az április és a május nagyon fontos lesz a számunkra. Reméljük, hogy a csapat többi tagja pedig egészségesen fog hazatérni" - tette hozzá a norvég mester.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!