Woodward Verrattit és Varane-t akarta

A Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward 2018-ban szerette volna leigazolni Marco Verrattit és Raphael Varane-t, de Jose Mourinho szerint a játékosok elérhetetlenek voltak.


Woodward rengeteg kritikát kapott a United átigazolási politikája miatt azóta, hogy 2013-ban az ő feladata lett ez. Sir Alex Ferguson visszavonulása óta a Vörös Ördögök 700 millió font körüli összeget költöttek.

 

Mourinho Harry Maguire-t szemelte ki, de a klub visszariadt a Leicester 75 millió fontos igényétől, ami bosszantotta a portugált.

 

Ehelyett a United leigazolta a még nem sokat bizonyított Diogo Dalot-t, a veterán Lee Grantet és Fredet együttesen kb. 72,5 millió fontért. 

 

A Manchester Evening News információja szerint Woodward mindenképp a PSG középpályását és a Real Madrid védőjét szemelte ki. Varane régóta a United célkeresztjében áll és az angol klub közel járt 2012-ben ahhoz, hogy leigazolja őt, de Zinedine Zidane közbeszólt.

 

Mourinho nagy csodálója volt a francia védőnek, amikor a Bernabeuban volt edző, de úgy érezte, a manchesterieknek nincs reális esélyük arra, hogy megvegyék Varane-t és inkább más felé kellett volna koncentrálniuk.

 

Mourinho a középpályás, Verratti esetében is hasonlóan vélekedett, a klub pedig gyorsan leigazolta inkább a Shakhtartól Fredet. Azóta tudjuk, Mourinho négy hónap múlva ki lett rúgva.

 

 

Ironikus, hogy azóta a Vörös Ördögök leigazolták Harry Maguire-t, ráadásul ő lett a legdrágább védő. Közben a középpálya még mindig problémás rész.

 

Ole Gunnar Solskjaer szeretett volna még több kreativitást látni a keret tagjai között, de kétséges, hogy januárban lesz erre lehetősége.

 

"Bizonyos kreativitást és gólokat keresünk még, de a lehetséges igazolásoknak megfelelő minőségűeknek kell lenniük" - mondta Ole. "A nyáron voltak elérhető csatárok, de nem azok, akiket mi akartunk. Nem sikerült megszerezni azt, akit akartunk."
 


METRO

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!