Elnapolhatja Woodward távozását az új menedzser keresése

Elhalaszthatja a klubtól való távozását a Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward, hogy megoldja Ole Gunnar Solskjaer ideiglenes és végleges pótlását is.


Áprilisban, a klub Európai Szuperligához való csatlakozásának kútba esésével a Unitednél bejelentették, hogy Woodward az év végével visszavonul eddig betöltött pozíciójából.

 

Woodward akkor elismerte, "nehéz lenne elszakadnia a klubtól", azóta pedig semmilyen további kommentár nem jelent meg jövője kapcsán.

 

Mindazonáltal, továbbra is a döntéshozatali folyamatok központjában található és kulcsszerepet vállalt Solskjaer kispadról való eltávolításában is.

 

A United futball szakmai instabilitása pedig azt jelentheti, hogy Woodward akár az elkövetkezendő hónapokban is főszerepet vállalhat a klub irányításában.

 

 

A 49 éves, pénzügyi végzettségű szakember 2005 óta tartozik a United kötelékébe, jelenlegi pozícióját pedig 2012 óta tölti be.

 

A Sky Sports News értesülései szerint Woodward vasárnap reggel összdolgozói értekezletet hívott össze a futball csapatnál Solskjaer menesztésével kapcsolatban, ahol biztosította őket, hogy az állásuk biztonságban van.

 

Bárki is fog érkezni ideiglenesen a klub kispadjára, várhatóan a jelenlegi edzői és háttér stábbal kell majd együtt dolgoznia. 

 

A dolgok jelenlegi állása szerint csak a nyár folyamán kerül majd véglegesen a csapat élére új menedzser.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!