Solskjaerral való bizalmas kapcsolata segítette Lingardot

Jesse Lingard elárulta, miként segítette szezonja újraindításában az, hogy bizalmas kapcsolatot ápol a Manchester United menedzserével, Ole Gunnar Solskjaerral.


A 26 éves középpályásra sokkal több felelősség hárul családjában, miután édesanyja megbetegedését követően öccse és húga életében is fontosabb szerepet kell, hogy játsszon.

 

Lingard elismerte, hogy a vállára került extra teher pedig hatással volt a pályán nyújtott teljesítményére a szezon első felében.

 

Azonban miután a helyzettel kapcsolatban megnyílt Ole Gunnar Solskjaernak majd újra remek formába tudott kerülni, a saját nevelésű játékos már kimondottan várja az elébe kerülő kihívásokat.

 

"Normális esetben eléggé pezsgő a személyiségem és szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, de az emberek azt látták, hogy bizonyos szempontból megváltoztam" - kezdte Lingard a Daily Mailnek.

 

"Rossz kedvem volt és padlón voltam; aggódtam. Úgy éreztem, hogy minden nehézség az ölembe szakadt és az engem nyom a feladatok súlya. Olyan volt, mintha azt mondták volna, 'tessék Jesse, ezt most egymagad kell megoldanod'."

 

 

"Nem teljesítettem megfelelően, ő [Solskjaer] pedig folyamatosan ezzel foglalkozott. Többet akart tőlem. Úgy éreztem, hogy az a lehető legjobb mód arra, hogy levessem magamról a súlyokat, ha elmondom, hogy miért nem vagyok rendben fejben, úgyhogy bekopogtattam az ajtaján."

 

"Amikor bementem hozzá, a menedzser azt mondta, 'csak menj, játssz mosollyal az arcodon és élvezd'. Ez hihetetlen önbizalmat adott számomra."

 

"Tudja, hogy milyen karakter vagyok. Mosolyognom kell. Azt mondta nekem, hogy minden rendben lesz. Lehet, hogy csak arra volt szükségem, hogy valaki ezt mondja. Elmondta, hogy szeretné újra a régi Jesse-t látni és talán most már ezt is láthatja."

 

"Férfiként felelősséget kell vállalnom és mindenki mellett ott kell hogy álljak. Érettebbé és bölcsebbé kellett válnom. Néha, amikor az aggodalom eluralkodik rajtad, nem tudsz megfelelően működni."

 

"Most már minden arról szól, hogy visszatérhettem a régi kerékvágásba és a legjobbamat nyújthatom."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!