Csapathírek a Colchester meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Diogo Dalot és Paul Pogba állapotával kapcsolatban a Colchester United elleni szerda esti Ligakupa összecsapást megelőzően.


A Vörös Ördögök az Old Traffordon látják majd vendégül a negyedosztálynak megfelelő League Two-ban szereplő alakulatot a második számú angol kupasorozat negyeddöntőjében nem kisebb céllal, mint hogy a 2016/17-es, végső győzelemmel végződött kiírás után újra eljuthassanak a két felvonásos elődöntőbe.

 

A vasárnap tartott mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján, amikor bármely játékosa sérüléséből való visszatérésével kapcsolatban kérdezték, Ole Gunnar Solskjaer így felelt:

"Talán Diogo [Dalot], azt követően, hogy már egy hetet velünk edzhetett, de másra valószínűleg nem számíthatok visszatérőként."

 

Dalot eddigi szezonját sajnálatos módon több sérülés is hátráltatta, így egyelőre csak limitáltan juthatott lehetőséghez a felnőtt csapatban. Legutóbb több mint két hónapja, a Newcastle United ellen október 6-án elveszített idegenbeli bajnokin lehetett ott a pályán.

 

"Mindennek tetejébe most egy betegség döntötte le a lábáról, így két-három napig nem edzhetett. Ez nem szerencsés dolog és valószínűleg vissza is vetette a rehabilitációjában egy kicsit" - folytatta a norvég menedzser Pogbára térve.

 

"Ahogy már számtalanszor elmondtam, Paul egy klasszis játékos és szeretnénk, ha a futballja legjavát tudná megmutatni a Unitedben."

 

"De szükséges, hogy megfelelő erőnléti állapotban legyen ehhez. Talán az első meccsén csak fél órát fog bírni, de az is lehet, hogy 45, 60 vagy 90 percet - ki tudja? Nagyon keményen dolgozunk azért, hogy visszatérhessen közénk, de jelenleg beteg."

 

 

Mivel számos mérkőzés vár még rájuk a sűrű ünnepi időszakban, ezért Ole több játékosát is pihentetheti szerdán annak érdekében, hogy vasárnap a Watford ellen vehesse őket számításba.

 

"Megfelelő kerettel rendelkezünk ahhoz, hogy rotálhassunk."

 

"Így tettünk csütörtökön [az AZ Alkmaar ellen] is és újra változtatásokat fogunk eszközölni, mert rengeteg mérkőzés vár ránk."

 

"Szerintem olyan csapatot fogunk kiállítani, amely elég erős lesz ahhoz, hogy megnyerje az összecsapást. Hazai pályán egy negyedosztályú csapat ellen egyértelmű esélyesei vagyunk a továbbjutásnak, úgyhogy nem is lehet más az elvárás."

 

"De ezért meg is kell harcolni és ki is kell érdemelni. Éppen ennek érdekében elég erős lesz az összeállításunk ahhoz, hogy helyzeteket dolgozzunk ki, amelyeket gólokra válthatunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!