Nyáron távozik Pogba?

A német Sky úgy tudja, Paul Pogba a nyáron távozik a Manchester Unitedtől. A Real Madrid és a Juventus is érdeklődik iránta.


A 26 éves francia inkább Spanyolországba, Zinedine Zidane gárdájához csatlakozna.

 

A United legalább a szezon végéig szeretné megtartani a középpályást, hiszen januárban nem állnak rendelkezésre olyan játékosok, akikkel pótolni lehetne őt.

 

Azonban a nyári átigazolás sem lenne egyszerű bármelyik klubnak, hiszen a United 150 millió font körüli összeget szeretne kapni a játékosért.

 

Összetett a kapcsolat a klub és Pogba ügynöke Mino Raiola között, aki még 2016-ban vitte vissza Pault az Old Traffordra.

 

 

Előtte ugyanis a Vörös Ördögöknél nevelkedett, ahonnan elkerült a Juventus-hoz, visszaigazolásakor öt éves szerződést kötött plusz egy év hosszabbítási opcióval.

 

Pogba az elmúlt nyáron azt nyilatkozta, távozni szeretne új kihívások miatt, míg Raiola akkoriban azt mondta, mindenki tudja, hogy Paul menni akar, ám az üzlet nem köttetett meg.

 

Ebben a szezonban a középpályás csupán nyolc mérkőzésen szerepelt, hat alkalommal a szezon elején, míg kétszer decemberben, miután felépült tíz hétig tartó bokasérüléséből. Azóta azonban megint megsérült és műtéten is átesett a játékos.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!