Csapathírek az Everton meccs előtt

A Manchester Unitednél kivárnak Anthony Martial egészségügyi állapota kapcsán a vasárnapi, Everton elleni idegenbeli bajnokira készülve.


A francia támadó kihagyni kényszerült a csütörtöki, 5-0-s manchesteri sikerrel végződött Club Brugge elleni Európa-liga mérkőzést, Ole Gunnar Solskjaer pedig elárulta, hogy a csapat 9-ese a szerdai edzésen combsérülést szenvedett.

 

"Idő előtt abba kellett hagynia a tegnapi [szerdai] edzést és kezelést kapott" - mondta Solskjaer mérkőzést követő hivatalos sajtótájékoztatóján csütörtökön este.

 

"Ma reggel jelezte és utána erőnléti teszten vett részt. Nem a térdínjével, hanem a combjával van problémája a térde körül."

 

Ole akkor elismerte, hogy a sérülés súlyosságát addig nem fogják tudni pontosan, amíg Martial pénteken át nem esik egy alapos orvosi vizsgálaton.

 

 

Amennyiben a szezonban 15 gólos támadó kihagyni kényszerül a liverpooli vendégjátékot, úgy a norvég menedzser arra számít, hogy Odion Ighalo vezetheti ismételten a támadó alakzatot azt követően, hogy a Club Brugge ellen először lehetett a kezdőcsapat tagja.

 

"Odion egyértelműen megmutatta, hogy milyen típusú csatár is ő. Készen fog állni vasárnap" - tette hozzá Solskjaer.

 

A hosszabb távon sérüléssel bajlódó Paul Pogba, Marcus Rashford és Lee Grant játékára a Mersey-partján se számíthat majd a csapat.

 

A sérülésből visszatérő Axel Tuanzebe és Tim Fosu-Mensah előbb az U23-as csapatban kell hogy némi játéklehetőséghez jusson, mielőtt a felnőtt csapatban számításba vehetnék őket.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League 28. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!