Raiola: Pogba a Unitedre koncentrál, de ki tudja mit hoz a jövő

Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola szerint ügyfele most kizárólag csak a Manchester Unitedbe való visszatérésére koncentrál, de nem zárta ki, hogy a jövőben elhagyja az Old Traffordot.


Ole Gunnar Solskjaer hajthatatlan azt illetően, hogy a világbajnok játékos a Unitedben marad, minden jövőjével kapcsolatos pletykaáradat ellenére.

 

A francia középpályás minden sorozatot figyelembe véve csak 8 mérkőzésen állhatott ebben a szezonban a Vörös Ördögök rendelkezésére, miután 2019 őszétől kezdve bokasérüléssel küzd.

 

Raiola most kijelentette, hogy Pogba számára jelenleg a sérüléséből való Unitedbe történő visszatérés és az élvez prioritást, hogy Bajnokok Ligája kvalifikációhoz segítse a klubot.

 

Pogba, aki a manchesteriek akadémiáján nevelkedett, öt éves szerződést írt alá az Old Traffordon 2016-os Juventustól való visszatérését követően, de a klubnak plusz egy éves opciója van, így 2022 júniusáig a kötelékükben maradhat.

 

 

"Paul Pogba kemény időszakon megy keresztül mostanság és ismerve, hogy Angliában mennyire érzékenyek erre a témára, hadd mondjam el nyíltan és világosan: arra koncentrál, hogy erősen zárják a szezont a Manchester Uniteddel" - kezdte az ügynök a spanyol Marca című sportnapilapnak.

 

"Vissza akar kerülni a csapatba, jól akarja velük befejezni a szezont és szeretné, ha biztosítani tudnák a következő szezonra a Bajnokok Ligája szereplést."

 

"Nem tudjuk megmondani, hogy mi fog történni [amikor Pogba szereződése 2021 júniusában lejár]. Ezt még nem lehet. Most csak a klubja és a csapata számít."

 

"Majd meglátjuk, hogy mit hoz számára a jövő. Rengeteg érdeklődés volt iránta, de az átigazolása nem volt lehetséges. A tavalyi év most már nem számít. Majd meglátjuk, hogyan alakul a jövő."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!