Bruno szeretne még Pogba mellett játszani

Bruno Fernandes azt állította, elképesztő számára az, hogy együtt játszhat Paul Pogbával a Manchester United középpályáján.


Ole Gunnar Solskjaer csapatának célja, hogy meghosszabbítsa 11 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát pénteken, amikor a Tottenham otthonában lép pályára.

 

A világbajnok Pogba a koronavírus miatti szünet alatt felépült sérüléséből, Fernandes pedig január óta a United csapatának szerves részét képezi, miután a Sportingtól az Old Traffordra igazolt.

 

"Úgy vélem, mindenki izgatott, hogy ismét játszani láthassa Paul Pogbát hosszú sérülése után" - mondta Fernandes a talkSPORTnak.

 

"Számomra csodálatos lesz együtt játszani vele, nyilván mindenki azt akarja, hogy a legjobbakkal focizhasson együtt, Paul pedig egyike a legjobbaknak."

 

"De sok jó játékosunk van és a legfontosabb az eredmény a Manchester United számára."

 

A portugál válogatott Fernandes - aki három gólt lőtt 9 manchesteri fellépése alatt - elmondta, mindenkinek előtérbe kell kerülnie Solskjaer csapatában, ha élvezni szeretnék a szezon befejezését.

 

 

"Szerintem mindenkinek vezérnek kell lennie a maga módján. Itt mindenki vezető, mindenben más vezetői képességek vannak, úgy vélem, én csak egy újabb vagyok."

 

A Vörös Ördögök 3 ponttal állnak jelenleg a negyedik helyen álló Chelsea mögött a bajnokságban, miközben versenyben vannak az FA-kupában és az Európa-ligában is.

 

"A kezdetektől úgy érzem, otthon vagyok, mintha soha nem hagytam volna el a Sportingot. Nagyon fontos volt számomra a jó kezdés, remek eredményekkel és volt néhány csodálatos eredményünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham Hotspur - Manchester United

Premier League 30. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!