Ferguson még reménykedik Scholes hosszabbításában

Sir Alex Ferguson elárulta, még mindig próbálja meggyõzni Paul Scholest, hogy egy újabb évvel toldja meg Manchester Unitedes szezonjainak számát.


A saját nevelésû Scholesnak egyéves szerzõdést ajánlottak az Old Traffordon, azonban a 36 éves középpályás korábban megerõsítette, hogy csak a szezon végeztével fogja meghozni döntését jövõjével kapcsolatban.

 

Egyes hírek szerint az egykori angol válogatott játékos végül a visszavonulás mellett fog dönteni, ám Sir Alex Ferguson még nem adta fel, hogy meggyõzze középpályását a folytatásról.

 

"Volt néhány beszélgetésem Scholesyval, amely során megpróbáltam meggyõzni, hogy maradjon, de majd meglátjuk mi lesz belõle" - kezdte a skót menedzser.

 

A Vörös Ördögök másik veterán játékosa, Ryan Giggs már korábban aláírta új, egy évre szóló kontraktusát Manchesterben, és Ferguson nem érti, a jelen pillanatban 37 életévében járó szélsõ miért ne játszhatna akár 40 éves koráig is.

 

"Ryannel kapcsolatban csak a fantasztikus, és a hihetetlen jelzõk a megfelelõek" - tette hozzá.

 

"37 éves, és még mindig úgy tûnik, mintha négy-öt év állna elõtte."

 

"De nehéz megmondani, mert az öregedés mindig nagyon gyorsan üti fel a fejét. Az azonban bizonyos, hogy amit Ryan csinál jelenleg, az egészen elképesztõ, és még soha, egyetlen egyszer sem voltak súlyproblémái."

 

 

Mivel a Manchester United még két fronton, a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is harcban áll a végsõ gyõzelemért, ezért minden erejükre szükség van, hogy a szezon végeztével elégedetten tekinthessenek vissza erre a szezonra, és Ferguson elégedett a keret erõsségét, és képességeit illetõen.

 

"Megvan a megfelelõ tapasztalatunk ahhoz, hogy kezeljük a mostani helyzetet. Bízni kell a csapatodban, és mivel mindenki azért küzd, hogy lehetõséget kaphasson, ezért a játékosaid a legjobb teljesítményt fogják majd nyújtani."

 

"Csak nézzük meg az ifjú Fábiót, aki egy évvel ezelõtt még ikertestvére, Rafael tartaléka volt, mostanra azonban már a csapatban találta magát, és nagyon nehéz dolog kihagynom õt."

 

"A kezdõcsapat összeállítása a korábbinál is nehezebb feladat mostanság." 

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!