Lingard: Játékosként és emberként is elveszett voltam

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard elismerte, a 2019/20-as szezon során "játékosként és emberként is elveszett volt".


Lingard, aki a múlt vasárnap befejeződött bajnoki idényben csak kilenc mérkőzésen volt kezdő, elárulta, az előző szezon "számos ok miatt volt nehéz" számára.

 

"Soha nem akartam feladni" - posztolta Instagram profilján Lingard.

 

"Tudtam, hogy ki is vagyok valójában a pályán és azon kívül is."

 

"Tudtam, hogy ha korábban sikerült idáig elérnem, akkor újra képes leszek rá. Ez pedig azt jelentette, hogy még a korábbiaknál is keményebb munkára volt szükségem."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im starting with the man in the mirror im asking him to change his ways. This season has been difficult for so many reasons. I lost who I was as a player and person, but I never wanted to give up, I knew who I really was on and off the pitch and knew that having been there before I could get there again. This meant working harder than I’d ever done before and trusting in those around me that they knew how to best help me achieve that. I know the fans have been frustrated but in all this time my love for this club and everyone connected to it has never left me. This team, this club is my family and I will continue to keep working harder than ever to help this team achieve its goals. ❤️???????????? #MUFamily

JLingz???? (@jesselingard) által megosztott bejegyzés,

 

A 27 éves angol válogatott játékos korábban arról számolt be, hogy édesanyja szezon elején bekövetkezett betegsége miatt a korábbiaknál sokkal nagyobb felelősséget kellett vállalnia fiatalabb testvérei életében.

 

Ennek eredményeként a Unitedben nyújtott teljesítménye jelentősen romlott, decemberben a Daily Mailnek pedig azt mondta, "padlón volt és rossz kedvű volt".

 

Lingard arról is beszámolt, a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer közölte vele, "kap egy utolsó esélyt" egy tavaly nyári közösségi médiás incidensét követően.

 

"Én nem teljesítettem, ő [Solskjaer] pedig állandóan a sarkamban járt. Többet akart tőlem" - tette hozzá akkoriban.

 

A középpályás a márciusi, Derby County ellen megnyert FA-kupa mérkőzésen szóbeli bántalmazás áldozatává is vált, amikor a csapatbuszra való felszállása közben rasszista megnyilvánulások célkeresztjébe került.

 

Legfrissebb posztjában Lingard elismerte, a szurkolók "frusztrációját" vele kapcsolatban, de a "klubért és minden hozzá kapcsolódó ember iránt érzett szeretete soha nem hagyta el őt".

 

"Ez a csapat, ez a klub a családom és továbbra is minden korábbinál keményebben fogom folytatni a munkát annak érdekében, hogy segíthessem elérni a céljainkat."

 

Lingard egyetlen bajnoki gólja a hosszabbítás nyolcadik percében született a kulcsfontosságú, végül 2-0-ra megnyert idegenbeli Leicester City elleni összecsapáson, amellyel a Premier League zárónapján sikerült megszerezniük a bronzérmet és a Bajnokok Ligája indulás jogát is a következő idényre.


BBC Sport

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!