Solskjaer reakciója a LASK elleni győzelemre

Ole Gunnar Solskjaer pozitív hangulatban volt a Manchester United 2-1-es Európa-liga nyolcaddöntő visszavágón aratott LASK elleni győzelmét követően - amely eredménnyel bebiztosították továbbjutásukat a sorozat legjobb nyolc csapata közé.


Ole általános értékelése

"Nem igazán volt meg az élességünk. Természetesen ők már egy ideje nem játszottak és ez meg is mutatkozott. De újra nyerni tudtunk és az egyik srácunk ismét debütálhatott, úgyhogy egy jó este volt. Arra számítottunk, hogy az ellenfelünk úgy fog kijönni a pályára, hogy hajtanak és agresszívek leszek, mivel már korábban is láttuk őket, illetve új edzőjük is van, aki kemény munkát vár el tőlük. Számítottunk rá. A mi játékosaink számára nehezítő körülmény volt az, hogy már régóta nem játszottak. Némelyikük apróbb lehetőségekhez jutott 10-15 percre, de nem sokuk volt 90 percet a pályán az elmúlt időszakban, így, egy csapatként pedig pláne. Egy kis időbe telt, mire megtaláltuk a ritmust, de megnyertük a mérkőzést és elvégeztük a feladatunkat."

 

Miért hiszünk Mengiben

"Ő egy vezér. Középhátvéd. Természetesen hiszünk benne. Ugyanaz a korosztály, mint Mason [Greenwood], szóval együtt nőttek fel, jó barátok. Erős, gyors, jól kezeli a labdát, úgyhogy minden megvan benne ahhoz, hogy nagyszerű játékossá váljon."

 

Friss hírek a védelem sérültjeiről

"Victor [Lindelöf] rendben lesz ahhoz, hogy elutazhasson velünk Németországba. Természetesen az egy nagyszerű dolog volt, hogy Eric [Bailly] ismét végig a pályán volt, mivel voltak hullámhegyei és völgyei a sérüléseivel, de nagyszerűen játszott. Egy ütés a fején? Ilyen Eric és az ő játékstílusa."

 

 

Hiányzott az élesség a támadásokból

"Ez az élesség hiányzik a játékodból akkor, ha nem játszol rendszeresen. Néhányuk a karantén időszak óta nem lépett pályára. Utolsó meccsüket a Norwich City ellen játszották, amely több, mint egy hónapja volt, úgyhogy számomra ez jó lehetőség arra, hogy újra bevessem őket. A munkát elvégeztük, sok játékperc került a lábakba és készen állunk arra, hogy utazzunk Németországba."

 

Miért mosolyogtam Martial gólját követően

"Meg kellett nyernünk a mérkőzést. Természetesen jó lett volna az összes cserémet pályára küldeni, de nem tehettem meg. Győzni akartunk, Anto pedig könyörgött, hogy beállhasson. De megígérte azt is, hogy gólt szerez, szóval szép volt."

 

Már várjuk a Köbenhavn elleni mérkőzést

"Nagyon jól ismerem Stale-t [Solbakken, a dánok menedzsere]. Jó barátom. Vele együtt végeztem a pro licences képzésemet Koppenhágában, úgyhogy valószínűleg tudom, hogy mi az, amit érdemes tudni róla. És valószínűleg ő is ugyanígy van az én esetemben! Már nagyon várom a vele való összecsapást."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!