Matic izgatott az új igazolások miatt

Nemanja Matic elmondása szerint már nagyon izgatott a Manchester United által az átigazolási időszak utolsó napján szerződtetett négy új játékos kapcsán.


A Vörös Ördögök megszerezték Edinson Cavani, Amad Diallo (aki majd januárban érkezik), Facundo Pellistri és Alex Telles játékjogát is a forgószélszerű utolsó 24 órában az átigazolási időszak utolsó napján, a szerb középpályás szerint pedig a szerzemények nagy lökést fognak adni a keret egészének.

 

"Mindig jó, ha új érkezők vannak a csapatnál" - kezdte a tapasztalt játékos.

 

"Minőségi igazolásaink voltak, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mit lesznek képesek hozzátenni a csapathoz. Boldogok vagyunk; örülünk, hogy köztünk tudhatjuk őket. Remélhetőleg jól sikerül majd beilleszkedniük a csapatunkba és együtt trófeákat nyerhetünk velük."

 

A United átigazolási időszakának - amely Donny van de Beek Ajaxtól történt megszerzésével indult - egyértelműen legnagyobb nevű fogása a legendás uruguayi támadó, Edinson Cavani leigazolása volt.

 

Az egykori Paris Saint-Germain játékos nem lesz ismeretlen Matic számára, aki egykori klubjai, a Benfica és a Chelsea színeiben számos alkalommal került már szembe ellenfélként az El Matador becenevű csatárral.

 

Matic pedig azonnal egyértelművé tette, hogy a dél-amerikai gólvágót a futball világának legjobbjai között tartja számon.

 

 

"Játszottam már ellene néhányszor" - tette hozzá.

 

"Egy nagyon nagyszerű játékos. Mindig gólokat szerez. Úgyhogy remélhetőleg ezt ugyanúgy folytatni tudja nálunk is."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a játékosok is ugyanolyan túlfűtött elvárásokkal voltak-e az átigazolási időszak utolsó napján, mint a szurkolók, Matic inkább óvatosan fogalmazott.

 

A 32 éves játékos szerint a hírek aznap gyorsan terjedtek az Aon Training Complex falai között, így a játékosok gyakran tisztában voltak már azzal, hogy milyen átigazolások állnak előkészítés alatt.

 

Matic elmondása szerint a játékosok izgatottsága akkor érkezik el, amikor az új szerzemények ténylegesen megérkeznek és csatlakoznak a keret munkájához.

 

"A klubon belül többé-kevésbé tudjuk, hogy mi általában a helyzet."

 

"Szóval nem kell újságokat olvasnunk ahhoz, hogy több információhoz jusson az aktualitások kapcsán."

 

"De mindig izgatottsággal tölt el bennünket, hogyha valaki érkezik és természetesen mindig jó új arcokat látni a csapatban, különösen ha olyan minőségi játékosokról van szó, mint akikkel most erősítettünk. Úgyhogy igen, boldog vagyok. Örülök a csapatnak és az új játékosoknak egyaránt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!