Scholes: Ole nem kapta meg a kellő támogatást

Az angol legenda szerint a vezetőség kudarcot vallott a nyári átigazolási szezonban.


A Vörös Ördögök rohamtempóban kényszerültek frissíteni a kereten, az átigazolási időszak zárónapján Edinson Cavani, Alex Telles és Facundo Pellistri aláírását is megszerezték, illetve sikerült megegyezniük Amad Diallo leigazolásában az Atalanta vezetőivel, korábban pedig Donny van de Beek is elköteleződött a csapathoz.

 

Ezeknek az üzleteknek megvan a maguk értéke, ugyanakkor a Unitednél többre számítottak a transzfereket illetően.

 

A 2019/20-as szezon pozitív befejezését követően áttörő nyarat vártak az Old Traffordon, de végül a folyamatos fennálló frusztráció mindent felülírt.

 

A régóta célkeresztben lévő Jadon Sancho szerződtetése kudarcba fulladt, míg a középső védő posztján való erősítés igénye süket fülekre talált.

 

Paul Scholes elmondta, hogy sokkal többre számított idén a klubtól, Ole Gunnar Solskjaer pedig kényes kérdésekkel nézhet majd szembe a jövőjét illetően, ha ennek következtében rosszul alakul a gárda szénája.

 

"Úgy gondolom, nem ő volt az egyetlen, akit nem támogattak megfelelően odafentről" – mondta az egykori középpályás.

 

"Rengeteg pénzt öltek az építkezésbe, de vajon azokra az első számú kiszemeltekre, akiket a menedzser szeretett volna a soraiban tudni? Vannak kétségeim efelől."

 

"Szerintem Louis van Gaal, de főleg José Mourinho is okkal panaszkodott emiatt, ami érthető, ha nem azokat a labdarúgókat kapod, akiket szeretnél."

 

 

"A tavalyi szezonban Ole megkaparinthatta azokat az embereket, akiket kinézett magának. Ott van a 80 millió fontos Harry Maguire, vagy a januárban érkezett Bruno Fernandes, remek igazolások, akikkel úgy tűnt, sikeres lesz az együttes."

 

"Az idény vége felé haladva sokkal könnyebb mérkőzéseket nyerni, könnyebb egy jó sorozatot produkálni, mikor nincs nyomás a vállakon."

 

"A top 4-be kerülésre persze lehet mondani, hogy kötelező minimum, de a United esetében ennek nem szabadna nyomást gyakorolnia a játékosokra. Ennek a klubnak trófeákért kell harcolnia!"

 

"Az elmúlt szezon végén azt lehetett érezni, hogy újra Solskjaer szájíze szerint fognak történni a Unitedet érintő játékosmozgások, és képes még egy szinttel feljebb lépni a csapat, de ez nem történt meg."

 

"Nincs mit azon szépíteni, hogy nem azok érkeztek, akiket első körben szeretett volna."

 

A Manchester United a Tottenham elleni 1-6 után a Newcastle otthonában tér vissza a válogatott szünetet követően.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!