Mit gondol a menedzser Pogba teljesítményéről?

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer dicsérte Paul Pogba hatását, melyet csereként nyújtott a csapatnak a Newcastle, a PSG és a Chelsea elleni mérkőzéseken.


A francia válogatott játékos kezdőként kezdte a szezont, ám az utóbbi időben egymás után a kispadon kapott helyet, mivel a norvég menedzser kihasználta csapata mélységét.

 

Pogba pozitívan reagált, és komoly befolyással bíró teljesítményekkel rukkolt elő a St James' Parkban, a Parc des Princes-ben és az Old Traffordon, ez pedig a menedzser figyelmét sem kerülte el.

 

A szombati bajnoki utáni sajtótájékoztatón Ole biztató szavakkal illette Pogbát és elismerte, túl sokat kérhetett tőle a szezon elején, tekintettel arra, hogy a 27 éves focista heteket hagyott ki koronavírus-fertőzése miatt.

 

"Amikor jó játékosaid vannak, az csodás kihívás és mikor olyan játékosok vannak a padon, akik hatással tudnak lenni a meccsre, az jó döntési helyzetet szül" - magyarázta a norvég. "Úgy gondolom, Paul mindhárom mérkőzés során, amit a héten játszottunk, nagyon pozitív hatást gyakorolt."

 

"A koronavírus miatt kihagyott valamennyit a nyáron. Egyre jobb és jobb lesz, egyre élesebb. Talán igazságtalan volt tőlem, hogy az első néhány mérkőzésen kezdőbe tettem. De amikor beállt, remekül teljesített."

 

 

A helyekről szóló beszélgetés a meccs utáni, Sky Sports-nak adott interjúban is felmerült, mikor a menedzser Donny van de Beek kihagyására reagált.

 

"Nem kell aggódni emiatt. Megkapja a meccseit, nem kell aggódni! Könnyű mondani, kinek kell játszania és nehezebb megmondani, kinek nem."

 

Solskjaer arról is elmondta véleményét, miért Fred és McTominay kezdett a középpálya közepén a Chelsea ellen.

 

"Úgy gondoltuk, Scott és Fred igazán jól dolgoztak a héten, alapot adva a játékunknak" - folytatta Solskjaer. "Nagyon jók együtt, és a PSG elleni mérkőzés után éreztük, az ő energiájukra van szükségünk. Legutóbb a PSG elleni győzelem után nagyon nem ment nekünk sokáig és kikaptunk az Arsenaltól."

 

"12 meccsünk volt és valószínűleg egyiken sem érdemeltünk győzelmet. Szenvedtünk, úgyhogy ma egy pontot szereztünk egy jó csapat ellen és valószínűleg mi voltunk azok, akiknek nagyobb esélye volt a győzelemre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!