Pogba megsérült

Több hétre nélkülözni kényszerül a Manchester United Paul Pogbát, miután a középpályás megsérült a 3-3-ra végződő Everton elleni döntetlen alkalmával.


Január hónap játékosa remek formának örvendett az elmúlt időszakban, és az Everton ellen is nagyszerűen szerepelt mindaddig, amíg egy combizom sérülést követően elhagyni kényszerült a pályát.

 

A világbajnokot Fred váltotta, az egész csapat által nyújtott lenyűgöző teljesítmény ellenére ugyanakkor csupán egy pontot sikerült megszerezni az Old Traffordon.

 

Pogbának alapos vizsgálatra volt szüksége, hogy megállapítható legyen az izomsérülés mértéke, szerencsétlenségünkre pedig hosszú időt kényszerül az oldalvonal mellett tölteni, amivel több kulcsfontosságú hazai és vendégmérkőzésről fog lemaradni.

 

Az biztos, hogy a keddi, West Ham United elleni FA-kupa mérkőzést ki fogja hagyni, a Real Sociedad elleni Európa-liga mérkőzéssel egyetemben.

 

 

"Olyan sérülésről beszélünk, ahol jó néhány hétre lesz szüksége a felépüléshez" - tájékoztatta Ole Gunnar Solskjaer az MUTV munkatársát, Mark Sullivant egy hétfő délutáni exkluzív interjúban. "Épphogy csak elkezdte a regenerációs szakaszt, jelenleg is az orvosi stábbal dolgozik, és lehetőleg akkor kapjuk vissza, amikor már biztonságosan bevethető."

 

"Kétségtelen, hogy Paul nagyon fontos láncszeme a csapatnak, de nem fogunk kockázatot vállalni nála. Úgyhogy néhány hétre biztosan számíthatunk."

 

"Soha nem akarsz megsérülni, Paul ráadásul megtalálta a legjobb formáját és igazán élvezte mostanában a játékot. Most csak arra kell koncentrálnunk, hogy annyi pontot szerezzünk, és annyi győzelmet arassunk, amennyit csak lehet amellett, hogy játékosokat veszítünk el."

 

"Nagyon hosszú ideig volt nagyon jó egészségi állapotban a keret, úgyhogy semmi okunk nem lehet a panaszra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!