De Gea és Martial távolmaradásának oka

David de Gea és Anthony Martial mindenki meglepetésére kimaradtak a United Selhurst Parkban lejátszott találkozójának meccsnapi keretéből.


A kedd délutáni sajtótájékoztatón Solskjaer egyik játékost sem említette, hogy esetleg nem lesz bevethető a szerda esti mérkőzésen, így meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy egyikőjük neve sem szerepel a meccsnapi keretben a Crystal Palace ellen. Amikor egy helyszíni interjúban rákérdeztek a norvég menedzsernél De Gea és Martial hiányzásának okára, az alábbit felelte.

 

"Davidnél személyes okok vezettek a távolmaradáshoz, Anthony pedig még hétfőn panaszkodott a térdére, hogy nincs teljesen rendben és nem áll készen a játékra. Remélhetőleg egyébként a hétvégére már rendben lesz, de ezt még nem tudjuk biztosan."

 

Dean Henderson helyettesítette De Gea-t a kapuban, míg a padon így Lee Grant foglalt helyet, mint tartalék kapus a Sasok ellen. Martial távolléte pedig ismét lehetőséget adott arra, hogy Amad és Shola is a kispadra kerüljön.

 

 

Solskjaer korábban már megerősítette, hogy Pogba, Mata és Jones biztos hiányzók lesznek a londoni találkozón, míg Donny van de Beek állapota kérdéses. Pogba számára azonban a kilátások egyre jobbak, mivel a menedzser reményei szerint a francia világbajnok játékos még március hónapban visszatérhet a pályára a nemzetközi szünet előtt.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!