Csapathírek a Fulham meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy két játékosára is újra számíthat majd a Fulham elleni, szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésen.


A keddi, Old Traffordon rendezendő összecsapáson 10 ezer szurkolónak lehetősége lesz idén először kilátogatni a stadionba, ahol remélhetőleg a Vörös Ördögök három pontjának örülhetnek majd, amellyel bebiztosítanák ezüstérmüket a Premier League idei kiírásában.

 

A Unitednél szeretnének talpra állni az egymás után elszenvedett Leicester City és Liverpool elleni vereségeket követően, hogy megfelelően tudjanak felkészülni a Villarreal elleni Európa-liga fináléra, de a gdanski randevút megelőzően még vár rájuk egy Wolves elleni kirándulás is, ahol a tét nem más lesz, mint hogy képesek lesznek-e idegenben veretlenül zárni a bajnokságot.

 

Daniel James és Anthony Martial is keményen dolgozik azért, hogy bekerülhessenek a Falusiak ellen készülő meccsnapi keretbe, Phil Jones és Harry Maguire játékára azonban biztosan nem lehet majd számítani.

 

Ole sugallása szerint James és Martial sem lesznek a kezdőcsapat tagjai, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy rendelkezésre állhassanak a május 26-i döntőben. Maguire is odateszi magát, hogy ő vezethesse ki csapatát Lengyelországban pályafutása első európai kupa fináléjában, annak ellenére, hogy nemrég bokaszalag sérülést szenvedett.

 

"Volt néhány napunk a pihenésre a Liverpool elleni meccs után, azóta pedig már Dan Jamest és Anthony Martialt is újra a sorainkban köszönthetjük, szóval ezek hatalmas nagy pluszok számunkra" - kezdte a norvég menedzser a MUTV-nek.

 

"A Liverpool ellen senkit se veszítettünk el sérülés miatt, szóval rendben vagyunk. Csak Harry és Phil hiányzik közülünk."

 

"Ők [James és Martial] végeztek az összes rehabilitációs programmal, mindent kipipáltak, szóval néhány napig már együtt is edzhettek a csapattal a mérkőzés előtt, de még nincsenek olyan állapotban, hogy kezdhessenek. Majd meglátjuk. Remélhetőleg mindkettejüket láthatjuk majd a pályán és kaphatnak néhány játékpercet. Majd kiderül, hogy a Wolves ellen mennyit tudnak játszani, majd reménykedhetnek abban, hogy a döntőre minden rendben lesz már velük."

 

 

Maguire helyzetével kapcsolatban így folytatta:

"Még túl korai erről beszélni."

 

"Nem vagyunk még a tesztelés fázisában sem. A lehető legtöbb időt biztosítani szeretnénk számára a felépüléshez. A bajnokságban már nem fogjuk látni pályára lépni, szóval remélhetőleg a döntőben számíthatunk majd rá. De nem vagyok benne biztos."

 

A fiatal, saját nevelésű tehetségek közül Hannibal, Anthony Elanga és Shola Shoretire is együtt edzett a felnőtt kerettel, karöltve Amaddal, így abban reménykedhetnek, hogy a szezon befejezése előtt lehetőség jut számukra a bajnokságban. Hannibal még nem debütálhatott a felnőttek között, de ha menedzsere számít rá, akkor pályára léphet, annak ellenére, hogy az U23-asok szezonzáró, Derby County elleni meccsén kiállították.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Fulham

Premier League, 37. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!