Ole: A játékosoknak joguk van a véleményükhöz

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint tiszteletben kell tartani a játékosok véleményét, miután Paul Pogba és Amad Diallo is palesztin zászlót maguk előtt tartva sétálgattak az Old Traffordon a tegnapi, Fulham ellen 1-1-re végződött bajnokit követően.


A Gázai övezetet irányítása alatt tartó Hamász iszlamista szervezet és Izrael között kirobbant szembenállás az elmúlt évek egyik legsúlyosabb eseménye a térségben, a felek közötti tűzszünetnek pedig annak ellenére sincsen különösebb jele, hogy több, nemzetközi felszólítást is kaptak a több, mint egy hete tartó harcok befejezésére.

 

A Leicester City játékosai, Hamza Choudhury és Wesley Fofana a szombati, számukra győztesen végződött FA-kupa döntőt követően szintén palesztin zászlót tartottak maguk előtt, Solskjaer szerint pedig játékosainak joguk van arra, hogy kifejezzék nézeteiket.

 

 

"Szerintem különböző hátterű, kultúrájú és nemzetiségű játékosokra van szükségünk és azt gondolom, hogy tisztelnünk kell a nézeteiket akkor is, ha az eltér másokétól" - mondta a norvég menedzser újságírói kérdésre válaszolva.

 

"Ha a játékosaim a futballon kívül más dolgokra is gondolnak, az egy pozitív dolog és szerintem korábban már láthattuk néhány játékostól, hogy vannak olyan ügyek, amik foglalkoztatják őket és törődnek velük."

 

"Vegyük például Marcus Rashfordot és azt, hogy milyen eredményeket ért el. Mi tiszteletben tartjuk azt a jogukat, hogy bizonyos témákról más véleménnyel rendelkeznek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!