Csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United egy Wolves elleni vendégjátékkal zárja a Premier League idei szezonját vasárnap, magyar idő szerint 17 órától.


A Vörös Ördögök szeretnének történetük során először idegenbeli veretlenséggel zárni egy bajnoki idényt, de Ole Gunnar Solskjaer együttesének trófeaszerzésre is lehetősége van még azt követően, hogy az előző fordulóban már bebiztosították második helyüket a tabellán.

 

Jövő szerdán ugyanis a Villarreal lesz az ellenfelük Gdanskban az Európa-liga döntőjében.

 

Jó hír Daniel Jamesszel kapcsolatban, hogy a walesi válogatott szélső azt követően, hogy az utóbbi heteket kihagyni kényszerült, ismét játékra alkalmas állapotban van. Azonban az utolsó bajnoki mérkőzés még túl korainak bizonyul Anthony Martial számára, aki abban reménykedett, hogy eddigre már visszatérhet térdsérüléséből.

 

Továbbra sincs bevethető állapotban a csapatkapitány, Harry Maguire, annak az esélye pedig, hogy ott lehet a második számú európai kupasorozat fináléjában, egyre kisebb.

 

Elképzelhető, hogy néhány fiatal tehetség lehetőséget kap majd arra, hogy bizonyítson, de a menedzser így is bőséges opciók közül válogathat, ugyanis Fred és Scott McTominay is hadra fogható, miután a Fulham elleni hétközi meccsen kisebb rúgásokat kaptak.

 

 

"Dan szerepet fog kapni" - kezdte Ole a MUTV-nek az Aon Training Complexben.

 

"Sajnos azt viszont nem nagyon hiszem, hogy Anthony be tud kerülni a meccsnapi keretbe, szóval ő és Harry is nagyon keményen dolgoznak azért, hogy játékra alkalmas állapotba kerüljenek a döntőre."

 

"Dolgozunk a rehabilitációján [Harry] és a pihentetésén. Nincs azon a ponton még, ahol kemény munkát végezhet. Már ráléphet a lábára, de a sétálás még nagyon messze van attól, hogy valaki futballozzon."

 

Sajtótájékoztatóján még ezt tette hozzá Maguire kapcsán:

"Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy látni fogjuk a pályán Gdanskban, nem igazán, de ahogy már számtalanszor elmondtam, kedd estig, azaz az utolsó edzésünkig időt fogok neki adni, hogy megpróbálhasson mégis játékra kész állapotba kerülni. Lassan, de biztosan javul az állapota, de a szalagoknak időbe telik a gyógyulás."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!