Woodward optimista a szurkolók visszatérésével kapcsolatban

Ed Woodward optimista azzal kapcsolatban, hogy a szurkolók nagyobb létszámban térhetnek majd vissza a következő szezonban az Old Trafford lelátóira, valamint megerősítette, hogy a klub elkötelezett a szurkolókkal való együttműködésben.


A Manchester United ügyvezető alelnöke kiemelte, hogy a Vörös Ördögök szurkolói már a Fulham elleni hazai bajnokin az előző szezon végén korlátozott számban (10000 fő) visszatérhettek a lelátókra és elmondta, hogy pozitívan látja a következő szezont, miután az Európa-bajnokságon ennél jóval nagyobb létszámú közönség előtt is játszanak meccseket.

 

Az Old Traffordon legutóbb a 2020 márciusában megrendezett City elleni 2-0-ra megnyert Premier League rangadón volt teltház, ezt követően pedig egészen az előző szezon végéig zárva voltak a kapuk a szurkolók előtt.

 

Woodward szerint a zártkapus meccsek bebizonyították, hogy a szurkolók a legfontosabb éltető elemei a futballnak és bár még nem került tisztázásra, hogy a következő szezonban milyen hamar lehet majd visszatérni akár a teltházas üzemre is, Woodward pozitívan látja a jövőt az augusztusban kezdődő szezonra vonatkozóan.

 

"Bizakodóak vagyunk annak köszönhetően, hogy az előző szezon végén már korlátozott számban fogadhattunk szurkolókat, a most zajló kontinensviadalon pedig annál a létszámnál jóval nagyobb tömegek szurkolnak a lelátókon. Ez jó előjel lehet arra vonatkozóan, hogy az előttünk álló idényben növelhetjük a lelátókra beengedett szurkolók létszámát, vagy akár teltházas meccseink legyenek."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer és csapata abban bízik, hogy a nyitófordulóban, a Leeds elleni rangadón is szurkolók előtt léphetnek majd pályára. A Premier League 2021/22-es szezonjának menetrendjét ezen a héten jelentették be.

 

Woodward rendkívül pozitívan nyilatkozott a klub új szezonbeli kilátásaival kapcsolatban és kiemelte azt is, hogy a Szurkolói Fórum képviselői és Joel Glazer között folytatódni fognak a megbeszélések.

 

"Megvannak a hosszútávú sikerhez szükséges alapjaink, melyet tovább erősít a szurkolókkal folytatott párbeszéd is. Jelentős kezdeményezések és beruházások vannak kilátásban és izgatottan tekintünk az előttünk álló idényre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!