A PSG vinné Pogbát

A Paris Saint-Germain érdeklődik a Manchester United francia középpályása, Pogba iránt.


Pogba szerződése az utolsó évébe lépett a Vörös Ördögökkel, a klub és a játékos képviselői pedig a hírek szerint keresik az újabb megállapodás lehetőségét, amiben a játékos részéről benne van az is, hogy fel szeretné mérni milyen opciói vannak a Uniteden kívül is. Noha a francia csapat részéről ugyan még nem történt hivatalos megkeresés a középpályás leigazolásának ügyében, az nagyjából biztosra vehető, hogy bárhol is ír alá új szerződést a világbajnok játékos, az lesz aktív pályafutásának legutolsó hosszútávú szerződése.

 

Pogba ügynöki, Mino Raiola még decemberben azt nyilatkozta, hogy a középpályás boldogtalan Manchesterben és meglátása szerint változásra van szüksége, ennek megfelelően azt javasolta a franciának, hogy a nyári átigazolási időszakban távozzon az angol rekordbajnoktól.

 

A múlt hónapban amikor a váltásról kérdezték mialatt Pogba az Európa-bajnokságon volt már csak annyit mondott az ügynök, hogy képviseltje nem kapott még konkrét, új ajánlatot.

 

A világbajnok játékosnak egyébként vegyes időszak volt az elmúlt néhány év, mióta 2016-ban rekordösszegért újra leigazolta őt a United a Juventustól. Voltak alkalmak amikor megmutatta, hogy miért is tartják őt világklasszis játékosnak, míg 2018/19-ben sokszor mellőzött volt Jose Mourinho irányítása alatt. Ez időszak alatt alatt nagyon sokszor fel is röppent a pletyka arról, hogy távozni szeretne.

 

Amennyiben a francia játékos úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a nyáron, januárban már megállapodást köthet más klubbal és a következő nyár folyamán ingyen távozhat. Lehetséges kérői között pedig ott szerepel a PSG neve is.

 

A francia klub nem tétlenkedett eddig a nyár folyamán és már hivatalosan bejelentették Donnarumma, Ramos és Hakimi szerződtetését is. A párizsiak nagyon szeretnének visszatalálni a győztes útra, hiszen előző szezonban megfosztották őket trónjuktól a francia bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is kikaptak az elődöntőben a Manchester City csapatától. 

 

 

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint Pogba szereti a Unitedet és tárgyalni fognak arról, hogy Manchesterben maradjon. 

 

"Úgy gondolom, hogy a csapatban mindenki, Paul is arra koncentrál, hogy egyre jobban teljesítsünk" - mondta Solskjaer még márciusban. "Nem gondolom, hogy különböző spekulációkra pocsékolnák az energiájukat."

 

"Természetesen szoktunk beszélgetni a jövővel kapcsolatban, de amikor azt látják, hogy Paul úgy játszik, mint például az AC Milan ellen, akkor az megmutatja, hogy törődik a klubbal, hogy élvezi a játékot és jól érzi magát itt."

 

Eközben Raiola egyik nem titkolt szándéka az volna, hogy Pogba olyan csapatban játszon, ahol minél több trófeát nyerhet. Jelen állás szerint a francia világbajnok a Uniteddel Európa-ligát és Ligakupát nyert.

 

"Pogba esetében az is nagyon fontos, hogy milyen terveket szeretnének a Unitednél megvalósítani a jövőben, milyen szerepet szánnak neki" - mondta Raiola májusban a spanyol AS sportújságnak.

 

"Paul mindig is meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját és egyéb trófeákat is. Meglátjuk, hogy ez lehetséges lesz-e a Manchesterrel, vagy esetleg más európai nagy klubbal. Tény, hogy Pogba szereti a Manchester Unitedet, de más klubok is léteznek a világon, ha úgy alakul a helyzet."

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!