Matic: Újabb teszt vár ránk szerdán

Nemanja Matic, a Manchester United középpályása úgy véli, hogy a szerdai visszatérés az Old Traffordra egy újabb fontos lépést jelent a következő Premier League szezonra való felkészülés során.


A szerb játékos egy újabb jó mérkőzést remél a Vörös ÖRdögök számára a Brentford ellen, hiszen a csapat először játszhat hazai pályán közönség előtt, mióta az előző szezon során a legutolsó hazai bajnokin, a Fulham ellen már 10000 fő ott lehetett a lelátókon.

 

"Szerdán újabb mérkőzés vár ránk és a Brentford ellen meglátjuk majd, hogy jól dolgoztunk-e eddig. A szezon kezdete előtt még lesz néhány barátságos meccsünk és reményeink szerint készen fogunk állni a Leeds elleni első bajnokinkra is."

 

Az új szezon augusztus 14-én kezdődik és addig még a Brentford elleni találkozót követően lesz egy idegenbeli meccse a Uitednek július 31-én a Preston North End csapata ellen, majd az Everton érkezik az Old Traffordra augusztus 7-én. Ole Gunnar Solskjaer csapatában az eddigi találkozókon keveredett a tapasztalt játékosok tudása a fiatal tehetségekével, az arány azonban folyamatosan változni fog, mivel a felnőtt csapat tagjai folyamatosan térnek vissza szabadságukról Manchesterbe.

 

 

Matic elmondta, hogy nagyon örül, hogy a felkészülési időszak során fontos szerepe van a fiatalok terelgetésében és alig várja, hogy láthassa miként birkóznak meg az angol élvonal újoncával, a Brentforddal szerda este.

 

"A fiatalok most már értik, hogy mire van szükség a felnőtt labdarúgásban" - mondta Matic a QPR elleni vereséget követően, mely találkozón rengeteg fiatal lépett pályára ismét. "Sokaknak talán ez volt az első, vagy a második mérkőzése a csapatban, így természetesen ezeket a meccseket sosem fogják elfelejteni. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól teljesítenek és a legjobbakat kívánom nekik a jövőjükkel kapcsolatban."

 

"Ez egy remek kezdet számukra és majd kiderül az is, hogy a jövőben mit tehetnek még a klubbért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!