Ole elismerően beszélt a fiatal párosról

Ole Gunnar Solskjaer Donny van de Beek és Jadon Sancho teljesítményét méltatta az Atalanta elleni mérkőzést követően.jadon


A holland középpályás és az angol válogatott támadó a 87. percben lépett pályára az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozón Bruno Fernandes és Scott McTominay-t váltva, miközben a csapat még az egyenlítő találatért hajtott a bergamói éjszakában.

 

Nem sokkal a két játékos becserélését követően pedig érkezett a már-már menetrend szerű utolsó pillanatban szerzett gól Cristiano Ronaldotól, melynek köszönhetően 2-2-re módosult az eredmény, ezzel pedig létfontosságú pontot tudott szerezni a csapat.

 

A lefújást követően Solskjaert arról kérdezték, hogy mi volt az oka van de Beek és Sancho pályára küldésének a mérkőzés hajrájában. 

 

"Úgy gondoltam, hogy a képességeik hatással lehetnek a csapat játékára" - magyarázta a norvég menedzser, mielőtt elkezdte dicsérni játékosait. "Jadon nagyon éles volt és azt szerettük volna a beállításával elérni, hogy széthúzzuk a pályát. Edi beállt előre és Bruno is nagyon jól játszott, de szét akartuk húzni a védelmüket. Így pedig Edinson és Cristiano számára is nagyobb területet tudtunk az utolsó pillanatokban biztosítani."

 

 

"Donny is nagyon jól játszott és továbbra is keményen dolgozik" - tette hozzá Ole. "Megvan a képessége, hogy remekül védekezzen és egy gól is majdnem összejött neki. Úgy gondolom, hogy mindketten jól teljesítettek."

 

Mason Greenwood is csereként állt be, bár ő jóval korábban, a sérült Raphael Varane-t váltotta még az első játékrészben. A francia védő kiválása, valamint az angol támadó beállítása formáció váltást is eredményezett, hiszen így a 3 belső védő rendszerből 4 védősre állt át a United. 

 

"Úgy éreztem, hogy az első félidőben nem igazán sikerült megtörnünk a védelmüket. Nem volt elég jó a játékunk, pontatlanok voltunk és túl sok labdát adtunk el. Masonnek nagyon jó szezonja van, jól tartja a labdát, ügyesen bánik vele. Hátrányban voltunk és reagálnunk kellett a történtekre, de nem volt szabad kinyílnunk sem. Mason pedig határozottan hozta azt a minőséget, amit vártunk tőle."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!