Matic: Fényes jövő vár Fredre és McTominay-re

Nemanja Matic, a Manchester United középpályása úgy véli, hogy csupán idő kérdése, hogy Fred és McTominay mikor kapják meg a megérdemelt elismerést.


Fred dicséretben részesült a 3-2-re megnyert Arsenal elleni találkozót követően, a Crystal Palace ellen pedig győztes gólt szerzett. Matic a United középpályásainak egyik legrutinosabb tagja mindkét játékossal sokat dolgozik és tanácsokkal látja el őket és úgy véli, hogy ezeknek köszönhetően társai sokat fognak fejlődni.

 

"Először is ők nagyszerű emberek" - mondta Matic a keddi sajtótájékoztatón. "Nagyszerűk az öltözőben és fontos játékosok a csapatban, akik meccsről-meccsre fejlődnek."

 

"Nem kapnak annyi dicséretet a meccsek után, mint azok, akik a gólokat lövik, de előbb-utóbb megkapják, amit megérdemelnek, hiszen minden egyes mérkőzésen sokat fejlődnek."

 

"Továbbra is ilyen keményen kell dolgozniuk és akkor biztos vagyok benne, hogy fényes jövő vár rájuk."

 

 

Fred és McTominay a legutóbbi 4 mérkőzésen kezdők voltak, a United pedig veretlen maradt ezeken a találkozókon úgy, hogy legyőzték a Villarrealt, az Arsenalt és a Crystal Palace-t, valamint ikszeltek a Chelsea ellen. 

 

Mivel a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába már biztosan továbbjut első helyen a United, valószínűleg a brazil és a skót játékos is pihenőt kap majd a svájciak elleni találkozón. 

 

A szerb középpályás elmondta, hogy a szándékuk az, hogy fenntartsák a jó szériát, hogy továbbra is magabiztosságot mutasson a csapat.

 

"Ha nyered a meccseket, akkor természetesen minden könnyebb, mert tele leszel önbizalommal. Úgy gondolom, hogy fontos a lendület megőrzése és meccsről-meccsre hoznunk kell a jó teljesítményt. Mindig a következő a legfontosabb. Folytatni fogjuk, amit elkezdtünk. Tudjuk, hogy mit csináltunk jól az elmúlt meccseken és azzal is tisztában vagyunk, hogy hol hibáztunk. Ezeket folyamatosan javítjuk, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani a következő meccsen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Young Boys

Bajnokok Ligája - Csoportkör, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!