Csapathírek a Norwich meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált kerete kapcsán a Norwich City elleni idegenbeli bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szombaton koraeste abban a reményben látogathatnak a Carrow Roadra, hogy tovább nyújthatják nyerő sorozatukat, miután az Arsenal és a Crystal Palace ellen is győzni tudtak legutóbbi két Premier League összecsapásukon az Old Traffordon.

 

A német szakember 11 változást eszközölt kezdőcsapatában a szerdai, Young Boys elleni Bajnokok Ligája találkozóra, Kelet-Angliában azonban már egy összeszokottabb alakulat futhat majd ki a gyepre.

 

Ralfot hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Aaron Wan-Bissaka állapotáról kérdezték, miután a svájciak ellen 1-1-re végződött hétközi összecsapáson több rúgást is kapott, a lefújást követően pedig az oldalvonal mellett, a reklámtábláknál feküdt hosszú másodpercekig.

 

"Két-három játékosunk kapcsán vannak kérdőjelek, miután még nem jelentek meg, ugyanis délután 2-től lesz edzésünk. A gyakorlás végéig várnunk kell, a doktor és az orvosi stáb pedig majd megmondja, hogy mi a helyzet velük kapcsolatban."

 

"Mint említették, Aaron az egyik ilyen, míg Nemanja Matic pedig megfázással küzködik. Nem mondanám influenzának, le is tesztelték és negatív lett a koronavírus tesztje is, úgyhogy remélem, hogy számíthatok majd rá."

 

 

A terv az, hogy a hét közben pihenőt kapó játékosok visszatérhetnek a szombati utazó keretbe.

 

"Szerdát megelőzően két különböző csapatra bontottuk az edzésen résztvevőket" - tette hozzá Rangnick.

 

"Az egyikben a Palace ellen játszók voltak, akik pihenőt kaptak szerdára, míg a másikban a Young Boys ellen készülők."

 

A Kanárik ellen vélhetően továbbra sem lesz bevethető Raphael Varane, Paul Pogba, Edinson Cavani és Anthony Martial sem.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!