Csapathírek a West Ham meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált csapata szombati, West Ham United elleni bajnoki mérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögök egy Brentford elleni, hétközi 3-1-es idegenbeli sikerrel a hátuk mögött várhatják a szombat délutáni összecsapást, amely esélyt kínál Ralf Rangnick tanítványainak, hogy egy esetleges győzelemmel megelőzzék a Kalapácsosokat a tabellán a közelgő válogatott szünetett megelőzően.

 

Rangnick nélkülözni kényszerült Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Paul Pogba, Jadon Sancho és Edinson Cavani játékát is a szerdai, londoni vendégszereplésükkor, míg Scott McTominayt pedig a mérkőzés hajrájában le kellett cserélnie hátproblémája miatt.

 

"Jadon nem edzett, mert továbbra is azt kérte, hogy ezt ne kelljen megtennie" - kezdte a német szakember hivatalos sajtótájékoztatója keretében.

 

"Egy [családi] temetésen vett részt szerdán. Még mindig eléggé a hatása alatt áll. Arra számítunk, hogy ma délután három órakor csatlakozik újra hozzánk. Jelen pillanatban nem igazán vagyok biztos azt illetően, hogy rendelkezésemre fog állni, mert egy fontos családtagról van szó, aki nagyon közel állt hozzá egész életében. Várunk és majd meglátjuk, miről beszélünk az edzés után."

 

 

A két szélsővédő, Shaw és Wan-Bissaka továbbra is biztosan hiányozni fognak, így Ralf megerősítette, hogy Diogo Dalot és Alex Telles megőrzik majd helyüket a hátsó alakzat két oldalán. A védelem tengelyéből személyes okokból biztosan hiányozni fog Victor Lindelöf is, miután a svéd válogatott csapatkapitánya betörés áldozata lett.

 

Harry Maguire sérülése után először térhetett vissza a csapatba, amikor csereként állt be a Brentford Community Stadiumban, így valószínűleg Raphael Varane majd vele alkot belső védőpárost hétvégén a fővárosi ellenfelükkel szemben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!