Hol játszik majd Pogba Rangnick irányításával?

Ralf Rangnick a Manchester United ideiglenes menedzsere izgatottan várja a Boro elleni meccset, ahol Paul Pogba visszatérhet sérüléséből.


A francia válogatott játékos novemberben összeszedett combsérülését követően ismét fitt és csatlakozott a carringtoni edzésekhez is, Rangnick szerint pedig a Middlesbrough elleni FA-kupa mérkőzésen visszatérhet a pályára. A szurkolók részéről fel is merült a kérdés, hogy a német menedzser csapatának mely posztján fog játszani Pogba.

 

"Szerintem határozottan készen álla játékra és mivel Fred csak két napja tért vissza a válogatottól, számomra egyértelmű, hogy hagyjuk Pault játszani. Szeretném látni, hogy áll és, hogy milyen szinten képes játszani."

 

"Amit az edzéseken láttam az ígéretes és innentől pedig majd rajta múlik, hogy élesben mit alkot a pályán. Több sorozatban érdekeltek vagyunk, ahol megmutathatja mit tud."

 

"Az eddig látottak alapján figyelembe véve a fizikai állapotát, jelenlétét és technikai tudását azt mondanám, hogy a középpályán fog játszani. Nehezebben tudom őt valamelyik szélen elképzelni. Nem mondom azt, hogy nem tudna azon posztok valamelyikén is játszani, de jelenleg jónéhány játékosunk van a szélső posztokra. A legjobb pozíciónak számára a középpálya közepét gondolom, hogy 6-os, vagy 8-as azt még meglátom. Élesben még nem láttam játszani, de ha hirtelen kellene döntenem, akkor 8-as."

 

 

A sajtótájékoztatón Rangnick elárulta azt is, hogy az elvárások magasak a francia középpályással kapcsolatban.

 

"Izgatottan várom, hogy lássam Paul játékát, hiszen ahogy korábban a többiek, úgy most ő számomra egy új játékos. Biztos vagyok benne, hogy meg tudja mutatni nekem, a szurkolóknak, a csapatnak és mindenkinek Angliában, hogy milyen jól tud magas szinten játszani. Meglátjuk mire lesz képes."

 

2016-ban Pogba egy kései góllal biztosította a United győzelmét a Boro ellen egy 2-1-re végződő találkozón az Old Traffordon, a középpályás pedig hasonlóan sikerben reménykedik, amellyel a Vörös Ördögök. az FA-kupa 5. fordulójába jutnának.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Middlesbrough

FA-kupa, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!