Pogba: A Unitednél vagy máshol, de trófeákat akarok nyerni

Paul Pogba jelenleg érvényes szerződése a nyáron lejár, amelynek köszönhetően számos kérője akad, ám nem csak külföldi, hanem angol klubok közül is.


Több európai topklub - köztük a Real Madrid, a Juventus és a PSG - is kapcsolatban áll a francia válogatott játékos képviselőivel egy esetleges nyári, ingyenes átigazolás kapcsán.

 

A Sky Sports News úgy tudja, hivatalos ajánlatot még senkitől sem kapott, de már két Premier League klub is bejelentkezett Pogba megszerzéséért.

 

A 29 éves játékos egyelőre még nem zárta ki azt, hogy marad az Old Traffordon - azonban múlt nyár óta nem kapott új szerződés ajánlatot a Vörös Ördögöktől.

 

A klub következő menedzserének kiléte lehet az egyik döntő tényező Pogba végső döntésének meghozatalakor a nyáron.

 

Pogba korábban így nyilatkozott a témában:

"Legyen az a Manchester vagy egy másik klub, trófeákat akarok nyerni."

 

Most a Le Figaronak adott nyilatkozatában tovább növelte a bizonytalanságot manchesteri jövője kapcsán:

"Őszintének kell lennem, a legutóbbi öt szezon nem töltött el elégedettséggel - egyáltalán nem."

 

"Ez az év már nullázás lesz, nem nyerünk semmit. Legyen az a Manchester Uniteddel vagy más klubbal, én trófeákat akarok."

 

"Nagyon jól kijövök vele [a francia szövetségi kapitánnyal, Didier Deschamps-pal]. Olyan szerepkört biztosít nekem, amelyet ismerek, de a Manchester Unitednél van egyáltalán szerepköröm? Én már feltettem ezt a kérdést, de nem kaptam választ."

 

 

Pogba jövője mellett a múltjába is visszatekintett, amikor arról beszélt, karriere során már "számtalanszor" volt depressziós. A Manchester United középpályása szerint a futballistáknak nehéz mentális nehézségeikről beszélniük. Az ilyen helyzetek kialakulását a magas fizetésük sem akadályozza meg, azzal pedig hogy folyamatosan a figyelem kereszttüzében állnak, nehéz megbirkózniuk.

 

"Karrierem során többször is, teljesen" - válaszolta Pogba a Le Figaro azon kérdésére, hogy tapasztalta-e már depresszió jeleit magán.

 

"Már átmentem ilyenen, de az ilyenekről nem szoktunk beszélni. Néha nem is tudod, hogy depressziós vagy, csak magányra, egyedüllétre vágysz, pedig ezek a tévedhetetlen jelei."

 

"Személyes nézőpontból, nálam Manchesterben, Mourinho irányításával kezdődött. Ilyenkor felteszi a kérdést magának az ember, hogy vele van-e a baj, mert még soha nem tapasztalt korábban ilyet az életében."

 

"Természetesen rengeteg pénzt keresünk, így nem igazán szoktunk nyilvánosan keseregni. De ez még nem akadályozza meg, hogy nehéz pillanatokon menj keresztül az életed során - mint ahogy a világon mindenki."

 

"A futballban ez nem elfogadható, de mi nem szuperhősök, csak emberek vagyunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!