Csapathírek a Chelsea elleni meccs előtt

Ralf Rangnick ismét kiállt a média képviselői elé, hogy ezúttal a Chelsea elleni holnapi, előrehozott bajnoki mérkőzésre rendelkezésre álló játékosokról nyilatkozzon.


A német szakember a csapathírek megosztása során sajnos arról kellett beszámoljon, hogy Fredre nem számíthat majd, miután nem sikerült időben teljesen felépülnie csípő hajlítóizom sérüléséből.

 

Ráadásul a Vörös Ördögök két másik játékosa, Harry Maguire és Jadon Sancho is felkerült a hiányzók listájára Edinson Cavani, Luke Shaw és Paul Pogba mellé. 

 

"Fred sajnos még nincs bevethető állapotban" - kezdte a Manchester United ideiglenes menedzser újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Tegnap megpróbált edzeni, de az edzés után hosszasan beszélgettem vele, amely során elmondta, hogy még nem érzi magát 100 százalékig fittnek. Egy olyan játékos esetében, mint Fred, aki mindig eltökélt, hogy a lehető legjobb teljesítményét nyújtsa, nem gondolom, hogy lenne értelme egy ilyen izomsérüléssel túl korán megkockáztatni a játékot. Ezzel a sérülése kiújulását kockáztatnánk, ez pedig olyan dolog, amelyet nem szeretnék megtenni. Ezért holnap sajnos nem számíthatok rá."

 

 

"Emellett Harry Maguire sem fogja tudni vállalni a játékot. A térdével vannak problémái, amely nem egy nagy dolog - csak egy kis húzódás a térdében. Emiatt nem tudott edzeni sem tegnap, sem ma."

 

"Természetesen Paul, Edinson és Luke Shaw sincs játékra alkalmas állapotban és Jadon se - Jadon beteg, tegnap mandulagyulladással diagnosztizálták, így ma már nem tudott edzeni és így holnap se lesz ott a pályán."

 

Rangnick abban reménykedik a Thomas Tuchel együttese elleni találkozót követő napon Edinson Cavani már újra edzésbe állhat, így a szezon utolsó három fordulójában bővülhetne a csatársorban bevethető játékosok köre.

 

"Nos, a csapatorvos szerint pénteken, tehát a Chelsea elleni meccset követően már teljes értékű edzésmunkát kellene végeznie, szóval majd akkor meglátjuk, hogy milyen állapotban lesz" - tette hozzá.

 

"Most már elég régóta harcképtelen, de a csapatorvosunk szerint péntekre edzésre alkalmas állapotban lehet."

 

 

Aaron Wan-Bissaka játéka egy meg nem nevezett probléma miatt szintén kérdéses csütörtökön este az Old Traffordon.

 

Rangnick elmondása szerint a nagy számú hiányzó miatt lehet, hogy fontolóra veszi az akadémiai és tartalék csapat néhány játékosának bevetését a szezon hátralévő összecsapásain, de csak akkor, ha arra a megfelelő pillanat kínálkozik.

 

"Nos, ez lehetséges. Elég sok hiányzó játékosunk lesz holnap és mellettük még egy-két kérdőjelünk is, szóval ki kell várnunk és majd holnap meglátjuk, hogy például Aaron Wan-Bissaka tud-e játszani."

 

"A Liverpool ellen már pályára küldtem Hannibalt, szóval lehetséges [a fiatalok játszatása], de igazságosnak is kell lennünk ezekkel a játékosokkal."

 

"A megfelelő pillanatban kell megtörténnie a pályára küldésüknek, lehetőséget kell adnunk nekik arra, hogy jól játszhassanak és megfelelően teljesíthessenek, szóval nem szabad erőltetnünk a bevetésüket. Fontos, hogy megtaláljuk erre a megfelelő pillanatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!