Csapathírek a Villa elleni Ligakupa meccs előtt

Lehet, hogy Erik ten Hag változtatni fog kezdőcsapatán az Aston Villa elleni Ligakupa mérkőzésen, ám azt illetően eltökélt, hogy csapatával kivívják a továbbjutást.


Betegség, illetve sérülés miatt Jadon Sancho és Antony játéka továbbra is kérdéses, Anthony Martial azonban folytatja a teljes visszatéréséhez vezető utat.

 

A francia támadó vasárnap már beállhatott csereként, amely az első pályára lépése volt azóta, hogy az Everton ellen 2-1-re megnyert október 9-i bajnokin sérülés miatt már az első félidőben elhagyni kényszerült a pályát.

 

"Mindenek előtt, az összes általunk játszott mérkőzésen egyetlen egy célunk van" - kezdte a holland menedzser azon a különleges sajtótájékoztatón, ahol szurkolói kérdéseket tettek fel neki.

 

"Nyernünk kell. Szóval ez a legfontosabb. Győznünk kell minden mérkőzésen, ezért a lehető legjobb játékosainkat küldjük a pályára."

 

"Minden egyes mérkőzésre megfelelő tervet dolgozunk ki a kezdőcsapatunk összeállítását illetően, ez pedig nincs másként a holnapi nap esetében sem. Természetesen rengeteg találkozón kell helyt állnunk és ez egy másik sorozat. Tervezünk némi változtatással, de erős csapattal akarunk kiállni. Egyetlen célunk van: hogy nyerjünk holnap és ezzel továbbjussunk a következő körbe."

 

 

"Hírek sérülés fronton? Igen, van néhány visszatérőnk, de pár kérdőjelünk is. Mint láthatták, Anthony Martial a Villa ellen már visszatérhetett a pályára az utolsó 20 percben, aminek nagyon örülünk és remélhetőleg holnap további lépéseket tud majd tenni ebben a tekintetben. Ott lesz a keretben, hogy milyen minőségében, azt még meglátjuk. Azonban ha megfelelően sikerült regenerálódnia, akkor biztosan kapni fog játékperceket."

 

"Tegnap szabadnapunk volt, szóval ma este lesz az utolsó edzésünk és majd meglátjuk. Szerintem képes lesz legalább néhány percet játszani. A többiekről szólva, Jadon Sancho kapcsán várnunk kell, ahogyan Antony esetében is. A mai, utolsó edzésen dőlnek el a dolgok."

 

Raphael Varane továbbra sincs bevethető állapotban, azonban a portugál duó, Bruno Fernandes és Diogo Dalot hadra foghatóak különböző eltiltási problémáik ellenére.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

Ligakupa 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!