Martial edzésen összebalhézott egy akadémistával

Anthony Martial egy múlt heti, Erik ten Hag által vezetett edzésen dühös összetűzésbe került a Manchester United akadémiai csapatának egyik játékosával.


A szerdai, Carringtonban tartott gyakorláson Daniel Gore egy durva becsúszást hajtott végre Martiallal szemben, amelyet úgy tudni, hogy a francia megtorolt, de a 18 éves játékos ezután sem hunyászkodott meg. 

 

Ezt követően a júliusban, a Burnley-től szerződtetett középpályást és Martialt szétválasztották, majd később a 26 éves támadó bocsánatot kért fiatal klubtársától.

 

Ten Hag az esetet követően tájékoztatta Gore-t, hogy a sérülésveszély miatt a felnőtt csapat keretének tagjaival szemben ilyen mértékű szerelési kísérlet nem megengedhető. 

 

Daniel Gore (jobbra)

 

Martial egyike azon kevés játékosnak a holland menedzser keretéből, aki hazája válogatottjával nem vesz részt a Katarban zajló világbajnokságon, miután Didier Deschamps nem válogatta be 26 fős keretébe.

 

Szombaton a francia szövetségi kapitány egy edzőpályán elszenvedett sérülés miatt elveszítette Karim Benzemat és bár a FIFA szabályzata lehetővé tette volna, hogy helyettest hívjon be helyette, sem Martialt, sem más játékost nem válogatott be. 

 

Martialt már akkor is figyelmen kívül hagyta, amikor az RB Leipzig támgadója, Christopher Nkunku sérült meg, helyére ugyanis az Eintracht Frankfurt csatárát, Randal Kolo Muanit riadóztatta. 


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!