Csapathírek a Ligakupa elődöntő 1. meccse előtt

Erik ten Hag három játékosára sem számíthat, amikor a Manchester United a Ligakupa elődöntő első mérkőzésén a Nottingham Forest otthonába látogat.


A holland menedzsert a szerda esti, The City Groundon rendezendő összecsapást megelőzően kérdezték játékoskerete állapotáról, amely kapcsán elárulta, a Forest elleni összecsapás még túl korainak ígérkezik Diogo Dalot, Jadon Sancho és Anthony Martial szempontjából is.

 

Sancho már újra a csapattal együtt edz, de erőnléti állapota javulása érkekében még nincs bevethető állapotban. Dalot a második számú angol kupasorozat előző körében, a Charlton Athletic ellen szenvedett sérülést, míg Martial azóta nem áll rendelkezésre, mióta a Manchester City elleni győztes bajnoki rangadó félidejében le kellett cserélni.

 

 

"Azok a játékosok, akikre nem számíthattam az Arsenal ellen, holnap sem lesznek hadra fogható állapotban - ők Dalot, Sancho és Martial" - mondta.

 

Hosszúra nyúlt sérülés miatti kihagyását követően Axel Tuanzebe ismét csatlakozhatott a csoportos edzésekhez, Donny van de Beeknek térdműtétjét követően erre viszont ebben a szezonban már nem lesz lehetősége.

 

Miután letöltötte egy mérkőzéses, Premier League-re vonatkozó eltiltását, Casemiro ismét visszatérhet a csapatba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Ligakupa, elődöntő - 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!