Las Vegasból hiányzó Vörös Ördögök

Erik ten Hag 11 változtatást eszközölt a Manchester United csapatában a Borussia Dortmund elleni Las Vegas-i mérkőzésre.


A menedzser a Real Madrid elleni houstoni vereség után döntött a nagyszabású változtatások mellett, Scott McTominay vezette ki a csapatot az Allegiant Stadionban.

 

A hétközi texasi kirándulás egyik kezdőjátékosa, Kobbie Mainoo idő előtt távozott a túráról, miután olyan sérülést szedett össze, amely miatt valószínűleg a 2023/24-es szezon első felét kihagyni kényszerül.

 

De további két játékos sem szerepelt a lenyűgöző, új vegasi helyszínen, amely általában a helyi NFL-csapatnak, a Raidersnek ad otthont.

 

Alejandro Garnacho és Raphael Varane elővigyázatosságból kimaradt a 26 fős meccskeretből.

 

Amad volt a harmadik játékos, aki nem vett részt az Allegiant Stadionban rendezett összecsapáson, mivel az elefántcsontparti játékosnak térdproblémája van, amely kivizsgálást igényel.

A második félidő elején hagyta el a gyepet, miután csereként lépett pályára a 2023-as túra nyitómeccsén, az Arsenal ellen New Jerseyben, és az azt követő Wrexham és Real Madrid elleni barátságos mérkőzéseken sem szerepelt.

 

 

Jadon Sancho a korábbi klubja elleni mérkőzésen a támadó hármas tagjaként került bevetésre, míg a United korábbi kölcsönjátékosa, Marcel Sabitzer a Bayern Münchentől való átigazolását követően először lépett pályára a Dortmundban.

 

Diogo Dalot nyitotta a gólok sorát a Vörös Ördögöknél, de Donyell Malen duplájával a Dortmund már félidőben vezetett.

 

A szünet után gyorsan válaszolt Antony, bár a Dortmund 19 perccel a vége előtt Youssoufa Moukoko révén megszerezte a győzelmet.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!