Újra zártkapus edzőmeccset játszott a United

Kedden délután Carringtonban az Evertont látta vendégül a Manchester United zártkapus edzőmérkőzésen, ahol több, eddig kevesebb játéklehetőséghez jutott játékosnak volt lehetősége pályára lépni.


Anthony Martial 79 napot követően először játszhatott a Vörös Ördögök színeiben, amikor tegnap legyőzték az Evertont. 

 

Egy öngól és Scott McTominay második félidőben szerzett találata alakította ki a végeredményt a Carringtonban, ebédidőben rendezett találkozón.

 

Azt követően, hogy hétfőn este a Wolves ellen győzelemmel rajtoltak a manchesteriek a Premier League-ben, McTominay, Harry Maguire, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri és Dan Gore is értékes játékpercekhez juthattak a Stolverkosok elleni megmérettetésen.

 

Martial legutóbb május 27-én, a Fulham elleni szezonzáró bajnokin lépett pályára, ahol térdín sérülést szenvedett.

 

 

Az edzésmunkába három héttel ezelőtt, még San Diegoban kapcsolódhatott be, de egyik nyári felkészülési mérkőzésen se lépett pályára és a Wolves ellen is végig a kispadon ült.

 

Az Evertonnál Dominic Calvert-Lewin, Arnaut Danjuma, Jarrad Branthwaite, Ben Godfrey és Vitalii Mykolenko egészítette ki a többségében U21-esekből álló csapatot.

 

Ez már a sorozatban a negyedik év, hogy a United zártkapus edzőmeccset játszik a szezon kezdetén. A koronavírus világjárvány miatt kurtára sikerült felkészülésük során az Aston Villaval csaptak össze ilyen formában és szenvedtek 1-0-s vereséget, majd egy évvel később a Burnley-t fogadták ugyanígy az Old Traffordon.

 

Tavaly augusztusban a Wrexham és a Halifax járt Carringtonban "titokban", míg decemberben szintén az Everton volt az ellenfél, amikor a szezon világbajnokság utáni folytatására készültek.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!