Ten Hag megerősítette Reguilon érkezését

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette, hogy Sergio Reguilon már a Vörös Ördögökkel edzett és hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.


A vasárnapi Arsenal elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján a holland menedzsert megkérdezték Sergio Reguilonról, akit az elmúlt napokban boronáltak össze a sajtóban az angol rekordbajnokkal Luke Shaw és Tyrell Malacia sérülése miatt.

 

"Itt van, edzett" - válaszolta a menedzser.

 

Erik elárulta, hogy a Real Madrid egykori bal szélső védője ott lesz a vasárnapi bajnokin az Emirates-ben és kitért arra is, hogy szerinte Reguilon mit adhat majd csapatának.

 

"Nagyon tapasztalt játékos, nagy klubok játékosa, aki már rengeteg mérkőzést tudhat maga mögött a La Ligában és a Premier League-ben is" - magyarázta. "Szóval nagyon jó háttere van, láttuk, hogy nagyon intenzíven tud futballozni, szóval boldogok vagyunk."

 

 

"Problémánk volt Luke Shaw és Tyrell Malacia sérülése miatt, akik hosszabb időre kidőltek, de azt gondolom, hogy nagyon jól reagáltuk le ezt a helyzetet."

 

Ten Hag azt is megerősítette, hogy az új kapus, Altay Bayindir is bevethető lesz hétvégén, csakúgy mint a csatár, Rasmus Hojlund, aki nyári érkezése óta még nem lépett pályára a Unitedben.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!