Hivatalos: Reguilon érkezik kölcsönbe

Sargio Reguilon kölcsönbe érkezik a Tottenham csapatától a Manchester Unitedhez 2024 júniusáig.


A 26 éves játékos 260 meccsen lépett pályára eddig olyan csapatokban, mint a Real Madrid, a Sevilla, a Tottenham Hotspur, illetve az Atletico Madrid, ezek mellett pedig a spanyol válogatottban is szerepelt.

 

Reguilon megnyerte az Európa-ligát, valamint a FIFA Klubvilágbajnokságot is.

 

Sergio az alábbiakat mondta megérkezését követően:

"Az életben mindenre készen kell állni és nem utasíthattam vissza a lehetőségét annak, hogy ezt a nagyszerű, fényes történelemmel rendelkező klubot képviselhessem."

 

"Miután beszéltem a menedzserrel megértettem, hogy mit vár tőlem és készen állok, hogy kivegyem a részem a csapat sikereinek elősegítéséből. Ebben a szezonban hozzájárulhatok a United sikerességéhez, készen állok harcolni a csapatért és arra, hogy mindenkinek megmutassam mire vagyok képes." 

 

 

John Murtough is megszólalt a spanyol játékos érkezése kapcsán:

"Miután világossá vált, hogy igazolnunk kell egy bal szélső védőt számos lehetőséget megnéztünk, majd gyorsan intézkedünk Sergio szerződtetésének érdekében. Rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal ahhoz, hogy ebben a szezonban elérjük a céljainkat."

 

"Sok tapasztalata van a Premier League-ben és az egyéb európai sorozatokban is, így készen áll arra, hogy keretbe kerüljön és azonnal bemutatkozhasson."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!