Ten Hag: Miért igazoltuk le Amrabatot

Erik ten Hag vázolta, miért szerződtette a Manchester United Sofyan Amrabatot, és mit hoz majd a csapatába.


A marokkói középpályást péntek este szerezték meg kölcsönbe az olasz Fiorentinatól.

 

Amrabat a vasárnapi, Arsenal elleni Premier League-mérkőzésen nem volt bevethető, és a mezszámát sem hozzák nyilvánosságra, amíg a váltás le nem zárul.

 

Ten Hag elmondta, hogy "nagyon örül", hogy sikerült nyélbe ütni az üzletet és úgy véli, hogy a 27 éves játékos jó kiegészítője lesz a csapatnak.

 

Az Emirates Stadionban tartott mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján a menedzser kifejtette: "Már a szezon kezdetétől fogva az volt az egyik vágyam, hogy egy másik hatos, egy labdatartó középpályás kerüljön a csapatba, mert a szezon során szükséged van erre a mélységre. Ezen a poszton csak Casemiro volt, aki nagyon jól tud ott játszani. A többiekkel kompromisszumokat kell kötnünk, de Sofryan Amrabattal van egy másik opciónk."

 

 

"Emellett Casemiro mellett is játszhat, mert egy kicsit magasabban is szerepelhet a pályán. Szóval nagyon jó, hogy itt van, és szerintem nagyon jól illik a Premier League futballjához, és a Bajnokok Ligája igényeihez. Úgy gondolom, hogy az elvárások magasak."

 

"Nagyon dinamikus, nagyon jó a párharcokban. Szóval örülünk, hogy a Unitednél van, és úgy gondolom, hogy hozzá fog járulni az általunk kitűzött magas célok eléréséhez."

 

Arra a kérdésre, hogy frusztrált-e amiatt, hogy az átigazolás nem történt meg hamarabb, Ten Hag így válaszolt: "Nem, néha ki kell várni a megfelelő pillanatot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!