Reguilon: Otthon érzem magam

Sergio Reguilon szerint korábbi csapattársa, Casemiro segített neki gyorsan beilleszkedni a Manchester Unitednél.


A páros együtt játszott a Real Madridban, és a brazil egyike annak a "sok embernek", akik segítettek a balhátvédnek megszokni az Old Trafford légkörét.

 

Miután a Vörös Ördögöknél a Brighton & Hove Albion elleni - csalódást keltő - 3-1-es vereség ellenére pozitívan debütált, Reguilon reméli, hogy szerda este a Bayern München ellen, az A csoport nyitányán bemutatkozhat a klub színeiben a Bajnokok Ligájában.

 

Mivel Aaron Wan-Bissaka is csatlakozott Luke Shaw-hoz és Tyrell Malacia-hoz, akik sérülés miatt a pálya szélére kényszerültek, a 26 éves játékos okos vételnek tűnik.

 

Az ICS-nek nemrégiben nyilatkozva Reguilon elmondta, mennyire hálás a 18-as számú játékosunk támogatásáért, amióta az átigazolási piac zárása előtt nem sokkal kölcsönbe érkezett a Tottenhamtől.

 

 

"Tényleg nagyon sok jó emlékem van vele” - mondta a spanyol. "Rengeteg meccs, edzés és utazás."

 

"Az első napon, amikor ide érkeztem, küldött nekem egy üzenetet, hogy segít, ha bármire szükségem van a klubbal, vagy a házzal kapcsolatban, azt mondta, hogy bármiben segít, amire szükségem van."

 

"Nagyon hálás vagyok neki. Nagyon sok ember van itt, akik segítenek nekem. Casemiro az egyik. Tényleg otthon érzed magad, ha az első naptól kezdve gondoskodnak rólad az emberek."

 

A kollégáknak most már van esélyük arra, hogy újra megmérkőzzenek a Bajnokok Ligájában, Reguilon pedig nagyra értékeli Casemiro kvalitásait és tapasztalatát, különösen ezen a színtéren.

 

"Mindig is azt mondtam, hogy ő egy vezér a pályán" - magyarázta Reguilon. "Nagyon sok energiát hoz. Annyira következetes. Úgy gondolom, manapság nagyon fontos, hogy a futballban olyan tapasztalt játékosok legyenek, mint ő, akik mindenkit arra ösztönöznek, hogy fokozzák az intenzitást."

 

“Ő egy példakép. Úgy értem, nem is tudom, hol kezdjem, amikor a trófeáit sorolom, te jó ég…!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!