Reguilon: A United szurkolói különlegesek

Sergio Reguilon dicsérte a Manchester United híveit a keddi, Crystal Palace elleni, Old Traffordon rendezendő Ligakupa-összecsapás előtt.


A United visszatér az Álmok Színházába kedden este - magyar idő szerint - 21:00 órakor, és szeretné megvédeni a februárban megszerzett címét, amely 2017 óta az első trófeánk.

 

Reguilon interjút adott a mérkőzésre készült United Review magazinnak. Ebben a spanyol dicsérte a szurkolóink támogatását, miután a múlt héten a Brighton & Hove Albion ellen debütált az Old Traffordon.

 

"Egyszer játszottam ott [az Old Traffordon] a Covid alatt idegenben, és akkor sajnos nem voltak szurkolók, de a következő alkalommal megtelt a stadion, és ez igazán csodálatos volt" - mondta.

 

"Ez egy történelmi stadion és igazán különleges."

 

"Olyan mély történelmi múlttal rendelkezik. Ahogy mi mondjuk Spanyolországban, ők úriemberek. Mindenen keresztülmentek, és csodálatos ezt látni a futballban."

 

 

Sergio bepillantást enged a United menedzserével, Erik ten Haggal való kapcsolatába is.

 

"Ő akarta, hogy jöjjek, és én is ide akartam jönni" - tette hozzá. "Minden nagyon egyszerű volt."

 

"Most itt vagyok, és az edzéseken beszélgettünk arról, hogy mit vár el a balhátvédjétől. Azt hiszem, ugyanaz a filozófiánk. Ő a keményen dolgozókat szereti, én pedig szeretek keményen dolgozni, azt hiszem, pontosan egy hullámhosszon vagyunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!